vestnik

Nova dvorana v Gornji Radgoni se odpira septembra, gostila bo rokometni superpokal Celje - Gorenje!

Vestnik.si, 25. 8. 2022
Arhiv Občine Gornja Radgona
Nova športna dvorana v Gornji Radgoni.
Aktualno

Občini Gornja Radgona je bilo 19. avgusta 2022 s strani Upravne enote Gornja Radgona izdano uporabno dovoljenje za Večnamensko športno dvorano Gornja Radgona.

Kot so zapisali na spletni strani občine, bo nova dvorana svoja vrata za obiskovalce prvič odprla v nedeljo, 4. septembra 2022, ob 18.15 uri, ko bo le-ta prizorišče rokometnega Superpokala 2022 za moške. V največjem slovenskem rokometnem derbiju se bosta pomerili ekipi RK Celje Pivovarna Laško in RK Gorenje Velenje.

"V veliko veselje in čast nam je, da se slovenski rokometni Superpokal po dveh letih ponovno vrača na igrišča ravno na parket naše nove dvorane, ki je izjemno pomembna in zgodovinska pridobitev, ne zgolj za celotno športno dejavnost naše občine, temveč tudi za vzgojno izobraževalno, kulturno in turistično," so še zapisali. 
Slavnostna prireditev z uradno otvoritvijo športne dvorane bo v času praznovanja letošnjega občinskega praznika.

celje pivovarna lasko 21 af
alesfevzer.com
Rokometaši Celja Pivovarne Laško prihajajo v Gornjo Radgono.

Spomnimo: februarja je Občina z ministrstvom za izobraževanje podpisala pogodbo o sofinanciranju. Vrednost investicije je bila takrat ocenjena na nekaj več kot 5 milijonov evrov, ministrstvo pa naj bi prispevalo 1.192.988,12 evra. O tem smo pisali v spodnjem članku:
Arhiv Občine Gornja Radgona
Nova športna dvorana v Gornji Radgoni.
športna-dvorana gornja-radgona