vestnik

NŠ Mura slavi sto let. Kakšno bo praznovanje?

Vestnik.si, 16. 8. 2024
Jure Zauneker
Vse najboljše Mura.
Aktualno

Slavnostna akademija ob jubileju bo 27. septembra.

Nogometna šola (NŠ) Mura praznuje danes svojo stoto obletnico obstoja. Kot so ob tem zapisali na družbenem profilu kluba, gre za sto let spominov, sto let zmag in porazov, vzponov in padcev, veselja in solz. V preteklih mesecih se je v čast jubileju črno-belega kluba zvrstilo kar nekaj dogodkov, vrhunec bo predstavljala slavnostna akademija, ki bo potekala 27. septembra v Gledališču Park. 

murska-sobota, napis
Jure Zauneker
Vse najboljše Mura.

Niso pa na Muro pozabili njeni najzvestejši privrženci, člani navijaške skupine Black Gringos. "Vsi vemo, kakšne občutke dobimo, ko slišimo besedo Mura. Ni potrebno dolgoveziti in izgubljati besed, saj je važno samo to, da naš klub praznuje stoto obletnico delovanja," so zapisali v pozivu vsem pripadnikom kluba, njegovim navijačem, starejšim in mlajšim ter vsem, ki nosijo Muro v srcu, naj skupaj z njimi popeljejo klub v novo stoletje, do nepozabnih uspehov, naslovov in zgodb, ki jih lahko da le Mura. 

Jubilej bodo na svoj, spektakularen način, kakor so zapisali, zaznamovali danes zvečer pri Zvezdi v središču Murske Sobote. O tem, kakšen spektakel bodo pripravili, bomo poročali jutri, že v zgodnjih popoldanskih urah pa so na ograjo ob omenjeni restavraciji in pivnici izobesili napis Vse najboljše Mura.  

Jure Zauneker
Vse najboljše Mura.
nš-mura obletnica 100-let