vestnik

NŠ Mura: Tudi Luka Šušnjara bo reprezentant Slovenije

Tomo Köleš, 12. 10. 2018
Lado Vavpetič
Aleksandar Boškovič je že drugič zapored dobil vabilo selektorja Primoža Glihe. 
Aktualno

Igralec Mure Luka Šušnjara je dobil naknaden vpoklic v mlado slovensko reprezentanco U21, ki bo že danes v kvalifikacijski tekmi za evropsko tekmo v Celju gostila Bolgarijo.

Luka Šušnjara je bil že predtem kandidat za mlado reprezentanco Slovenije, a zaradi "kratkega stika" s selektorjem Primožem Gliho (nekdanji Muraš) ni dobil vpoklica. Očitno so tokrat zamere odpravljene, Šušnjara pa se bo v izbrani vrsti pridružil še enemu igralcu Mure, Aleksandru Boškoviču, ki je bil v reprezentanci tudi že ob prejšnji kvalifikacijski tekmi Slovenije.


Boškovič je po krajšem premoru, ko ni nastopil v prvi postavi Mure, odlično odigral domači obračun proti Mariboru in si s tem spet zacementiral prostor v udarni ekipi.


Trenutna forma Šušnjare še ni povsem jasna, saj se je med prvo ekipo črno-belih vrnil po odsluženi kazni treh tekem neigranja komaj v prejšnjem krogu v Domžalah, kjer je odigral dobro uro. Glede na njegove predstave v prvih krogih tega prvenstva, še posebej tiste doma proti Domžalam, pa si je vsekakor zaslužil vpoklic v mlado reprezentanco.

nogomet Aleksandar Boškovič Luka Šušnjara reprezentanca Slovenije mladi