vestnik

Občina Hodoš išče v. d. direktorja javnega zavoda za turizem in promocijo

Vestnik, 1. 7. 2021
Javni zavod za turizem in promocijo Hodoš
Javni zavod za turizem in promocijo Hodoš, ki upravlja tudi z mladinskim domom na Hodošu, bo letošnje leto konnčal z izgubo .
Aktualno

Občina Hodoš je na svoji spletni strani objavila javni razpis za opravljanje nalog vršilca dolžnosti direktorja Javnega zavoda za turizem in promocijo Občine Hodoš. Rok za oddajo prijave je 9. julij, ko bo tudi odpiranje prispelih ponudb, kandidati pa bodo o izidu razpisa obveščeni najkasneje v osmih dneh po odpiranju ponudb.

Kandidati, ki se prijavijo na razpis, morajo biti državljani Republike Slovenije, imeti morajo vsaj V. stopnjo izobrazbe in tri leta delovnih izkušenj, prav tako morajo imeti ustrezne vodstvene in organizacijske sposobnosti, zahtevano je tudi aktivno znanje enega svetovnega jezika in madžarskega jezika. Prednosti pri izbiri bodo imeli sicer kandidati na vodilnih mestih, kandidati, ki obvladajo madžarski jezik ter kandidati, ki so občani Hodoša. 

Kandidati, ki bodo zaposleni za obdobje štirih let, bodo delo in naloge vršilca dolžnosti direktorja zavoda opravljali prostovoljno, še piše v javnem razpisu. 

občina-hodoš javni-zavod-za-turizem-in-promocijo vršilec-dolžnosti