vestnik

(HODOŠ) V nekdanji pošti zdaj lahko najamete stanovanje

Vestnik, 26. 12. 2021
Damjana Nemeš
Stanovanje se nahaja v prostorih nekdanje pošte na Hodošu.
Aktualno

Občina Hodoš je svoji spletni strani objavila javni razpis za dodelitev tržnega stanovanja v najem.

Stanovanje v velikosti 84 kvadratnih metrov, ki je locirano v pritličju, se nahaja v prostorih nekdanje pošte na Hodošu. Stavba je bila zgrajena leta 1997, letos pa je bil preurejen v stanovanjski objekt. Mesečna najemnina za stanovanje, ki obsega dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico, dve spalnici, kopalnico, stranišče in hodnik, znaša 200 evrov. Stanovanje je vseljivo in neopremljeno, razen kuhinje. 

PHOTO-2021-12-26-12-52-37
Sanja Ulen
Nekdanja pošta je zdaj stanovanje.

Občina bo z izbranim ponudnikom najemno pogodbo sklenila za nedoločen čas, ta pa mora najkasneje ob podpisu pogodbe poravnati varščino v višini treh mesečnih najemnin, torej 600 evrov. 

hodoš, stanovanje
Damjana Nemeš
Stanovanje se nahaja v prostorih nekdanje pošte na Hodošu.

Rok za zbiranje ponudb je 15. januar 2022 do 12. ure, prosilec za dodelitev tržnega stanovanja v najem pa mora biti državljan Slovenije, plačilno mora biti sposoben za poravnavo tržne najemnine in ostalih obveznosti iz najemnega stanovanja, prav tako morajo imeti prosilec in njegovi ožji družinski člani poravnane vse finančne obveznosti do Občine Hodoš. Poleg prosilca lahko namreč v stanovanju bivajo samo njegovi ožji družinski člani, ki so kot uporabniki navedeni v najemni pogodbi. 

hodoš, stanovanje
Damjana Nemeš
Stanovanje se nahaja v prostorih nekdanje pošte na Hodošu.

občina-hodoš najem-tržnega-stanovanja javni-razpis