vestnik

Objem srca v Črenšovcih: Zbirali sredstva za Matejko Koštric

Majda Horvat, 3. 12. 2018
Arhiv šola Črenšovci
Dobrodelna prireditev Objem srca v Črenšovcih, bo v marsičem ostala v lepem in nepozabnem spominu.
Aktualno

Dobrodelna prireditev za Matejko Koštric, da ji bo lažje v življenju, in za toplino med ljudmi v prazničnem decembru

Osnovna šola Franceta Prešerna Črenšovci je skupaj z občino, črenšovskim kulturno-turističnim društvom in Rotary klubom Martjanci organizirala dobrodelni koncert Objem srca. Ta je potekal v nedeljo, 2. decembra, v telovadnici črenšovske osnovne šole.Na ta način so zbirali finančna sredstva, ki jih bodo namenili za nakup prilagojenega vozila za Matejko Koštric, ki so ji na črenšovski šoli omogočili podporno zaposlitev za polovični delovni čas.



Na koncertu so nastopili otroci vrtca in šole, plesalke plesne šole Urška in mladi bobnarji pod vodstvom Sama Sreša, vabilu za dobrodelni nastop pa so se odzvali tudi znane pevske in pevci ter glasbene skupine, in sicer skupine Pajdaši, Metulj in Tanja Žagar z Avanturo, pevka Regina, družina Matajič iz Črenšovec, Saška Matajič in Larisa Sreš. Prireditev je povezovala Urška Horvat Ritlop.

6a6c5df83c0108a20d49fa36a679b91c
Arhiv šole
Pevci in pevke ter glasbene skupine, ki so dobrodelno nastopili na koncertu, so navdušile.


"Tako se je v objemu srca začel praznični čas. V dobrodelnosti, veselju, toplini in pričakovanju vsega lepega, kar nam ponuja mesec december," je povedala ravnateljica šole Marija Horvat. Prireditev, ki so jo organizatorji, nastopajoči in številni obiskovalci namenili Matejki v želji, da ji olajšajo življenje, pa je bila zaradi prijetnega vzdušja in občutkov povezanosti, ki je vladalo v dvorani, lepo predpraznično darilo tudi vsem obiskovalcem in nastopajočim.Po končanem koncertu je potekal še bazar s prodajo izdelkov, ki so jih izdelali učenci šole v sklopu tehniškega dneva, na stojnicah pa so svoje izdelke ponudili obiskovalcem tudi številni donatorji

a9ba0a39d9d6f7f11ff2283f351855be
Matejka Koštric je skupaj z otroci nastopila v plesni točki.




Arhiv šole
Gneča ob stojnicah, na katerih so prav tako dobrodelno ponujali izdelke, ki so jih ustvarili šolski otroci in številni drugi darovalci. 
črenšovci dobrodelna prireditev Matejka Koštric