vestnik

Spremenjen prometni režim na Slomškovi ulici

Vestnik.si, 24. 4. 2023
Mestna občina Murska Sobota
Spremenjen prometni režim na Slomškovi ulici
Aktualno

Mestna občina Murska Sobota obvešča o spremenjenem prometnem režimu na Slomškovi ulici.

Od danes pa do sobote, 6. maja bo vzpostavljena popolna zapora za ves promet v območju od uvoza na avtobusno postajo do križišča z Gregorčičevo ulico. Dostop do nekaterih poslovno stanovanjskih objektov bo pretežni čas zapore možen le peš.
Skladno s prometno zaporo bo v Mladinsko in Sodno ulico uvoz in izvoz možen le iz Cankarjeve ulice. Ta čas bo na omenjenih ulicah omejeno parkiranje.
Za objekte Slomškova ulica 1, 5, 7, 9, 11, 17 in Sodna ulica 1 je dodatno vzpostavljeno tudi ograjeno gramozirano parkirišče takoj preko ceste v gradnji, na obrobju deponije gradbišča, ki je dostopno s prečkanjem deponije iz smeri Ulice arhitekta Novaka.
Uporabnike objektov z naslovom Slomškova ulica 29, 31, 33, 35, kakor tudi Slovenska ulica 52, parkirišče pri Diani z južne strani,  zaprošajo za koriščenje drugih parkirnih mest v bližnji okolici, na primer na Mladinski ali Sodni ulici z vhodom iz Cankarjeve ulice.
Za objekte z naslovom Ulica Nikola Tesle in Slomškova ulica 41, 43 je dostop že omogočen iz zahodne smeri obnovljene Slomškove ulice.

slomškova-ulica prometni-režim popolna-zapora MOMS