vestnik

V Murski Soboti se spreminja prometni režim. Obvoz bo tudi pri mestnem linijskem prevozu

Vestnik.si, 30. 8. 2022
Vanesa Jaušovec
Iz Mestne občine Murska Sobota so sporočili, da bo zaradi napredovanja del kanalizacijskega kolektorja od jutri dalje začasno spremenjen prometni režim na območju Gregorčičeve in Slomškove ulice.
Aktualno

Iz Mestne občine Murska Sobota so sporočili, da bo zaradi napredovanja del kanalizacijskega kolektorja od srede dalje začasno spremenjen prometni režim na območju Gregorčičeve in Slomškove ulice.

Promet na Gregorčičevi ulici v križišču s Slomškovo ulico bo potekal izmenično enosmerno. Dostop na Slomškovo ulico bo zaradi del iz Gregorčičeve ulice onemogočen, bo pa omogočen dostop na Slomškovo ulico iz ulice Arhitekta Novaka, Kocljeve in Cankarjeve ulice. Dostop do parkirnih prostorov objektov bo na naslovih Slomškova ulica 1, 7, 9 in 11 omogočen čez vzhodni del Slomškove ulice. 

Trasa linij mestnega prevoza potnikov Sobočanec 1 in 2 bo spremenjena. Obvoz obeh linij bo v eno smer urejen čez ulico arhitekta Novaka in Slovensko ulico, pri slaščičarni Diana pa bosta v ta namen vzpostavljeni začasni avtobusni postajališči, ki bosta nadomestili peron 1A. 

mestna-občina-murska-sobota prometni-režim dela-na-cesti