vestnik

Paviljon: Kdo bo vodil gostinski lokal v Expanu?

T. M., 4. 1. 2019
Nataša Juhnov
V Expanu bo deloval tudi gostinski lokal. 
Aktualno

Občina bo kmalu objavila razpis, s katerim bo izbrala najemnika prostorov. 

Letos bo zaživel paviljon Expano ob Soboškem jezeru, ki naj bi po projektnih načrtih s svojimi vsebinami in urejeno okolico, namenjeno rekreaciji, za domačine postal privlačno zbirališče v prostem času, za turiste pa naj bi predstavljal vstopno točko v regijo, na kateri bodo lahko dobili vse potrebne informacije o Pomurju.
Kot smo že večkrat poročali, si bodo lahko obiskovalci v njem ogledali interaktivno predstavitev regije, prav tako naj bi v paviljonu svoj prostor dobile pisarne nekaterih občinskih in regijskih institucij.
Poleg omenjenega pa bo v paviljonu deloval tudi gostinski obrat, ki zaenkrat še nima najemnika. V mestni upravi pojasnjujejo, da bo na občinski spletni strani kmalu objavljen javni poziv za zbiranje ponudb za oddajo dela nepremičnine v lasti Mestne občine Murska Sobota v najem. »Predmet oddaje v najem bo gostinski lokal v objektu Expano, vključno z gostinsko teraso. Zaenkrat je predvidena oddaja samo tega prostora v objektu, ki bo namenjen gostinski dejavnosti,« pojasnjujejo v mestni upravi.
expano