vestnik

(FOTO) PGD Lutverci in PGD Strukovci zmagovalci 24. pokala Železnega vrelca

Dani Mauko, 12. 6. 2024
Dani Mauko
24. pokal Železnega vrelca v Šratovcih.
Aktualno

Za zabavo sta poskrbeli skupini Weekend band in Zvita feltna

PGD Šratovci je na športnem igrišču v Šratovcih organiziralo 24. gasilsko nočno tekmovanje za pokal Železnega vrelca 2024, ki se ga je udeležilo trinajst članskih ekip (PGD Janžev Vrh, Gornji Slaveči, Mele, Strukovci, Bolehnečici, Sovjak, Radenci-Boračeva, Hrastje Mota, Pertoča, Vučja vas, Sp. Ščavnica, Sv. Ana in Murski Črnci) ter pet ekip članic (PGD Lutverci, Motovilci, Logarovci, Hrastje Mota in Negova). Tekmovalo se je v disciplinah vaja z motorno brizgalno (MB-suha izvedba) ter v vaji v spajanju sesalnega voda.
Pri članih so zmagali gasilci PGD Strukovci, sledili sta ekipi PGD Sovjak in PGD Gornji Slaveči. Pri članicah je prvo mesto pripadlo gasilkam PGD Lutverci pred ekipo gasilk iz PGD Negova in PGD Motovilci. 

gasilsko-tekmovanje, šratovci, pokal-železnega-vrelca
Dani Mauko
24. pokal Železnega vrelca v Šratovcih.

Sodelujoče ekipe so iz rok predsednika organizatorja, Franja Mulca, poveljnika Davida Fekonje ter častnega člana Francija Mulca prejele priznanja, tri ženske ter pet najboljših moških ekip še lične pokale, najbolj oddaljena ekipa iz Gornjih Slaveč pokal, prehodna pokala obe zmagovalni ekipi.
Organizatorji so za številne obiskovalce pripravili bogat srečelov, za zabavo in dobro vzdušje je poskrbela skupina Weekend band in ansambel Zvita feltna.

gasilsko-tekmovanje, šratovci, pokal-železnega-vrelca
Dani Mauko
24. pokal Železnega vrelca v Šratovcih.

šratovci gasilsko-tekmovanje pokal-železnega-vrelca