vestnik

Podelili priznanji naj prostovoljcu in prostovoljki v Občini Gornja Radgona

Vestnik.si, 8. 12. 2023
Arhiv Občine Gornja Radgona
Kristjan Dani in Jožefa Šrajner v družbi gornjeradgonske županje.
Aktualno

To sta bila Jožefa Šrajner in Kristjan Dani

Županja Občine Gornja Radgona Urška Mauko Tuš je na dan prostovoljstva sprejela in podelila priznanji za naj prostovoljko in naj prostovoljca v občini v letu 2023. Podelitev se je letos odvijala v prostorih pisarne županje. Na podlagi izvedenega javnega natečaja za podelitev priznanj županje na področju prostovoljstva v Občini Gornja Radgona za leto 2023 sta letošnja naj prostovoljka in naj
prostovoljec postala Jožefa Šrajner in Kristjan Dani. Šrajnerjeva je prostovoljka v Domu starejših občanov Gornja Radgona od leta 2019 in v oporo vsakemu, ki je negotov v danem trenutku. S svojo predanostjo in toplino ustvarja pomemben most med stanovalci ter zunanjim svetom, kar izboljšuje njihovo počutje in splošno dobrobit v domu. S svojo prisotnostjo prispeva h krepitvi socialne povezanosti med stanovalci. 

Kristjan Dani je aktivno sodeloval pri izvedbi protipoplavnih ukrepov v lokalni skupnosti Občine Gornja Radgona. Njegova predanost prostovoljstvu in skrb za skupnost sta imela opazen vpliv na več ravneh ter navdih drugim prostovoljcem s svojim zgledom in prizadevanjem za pomoč. 
naj-prostovoljec občina-gornja-radgona