vestnik

Poletje - idealen čas za menjavo avtomobila: Pocenitev rabljenih vozil in strokovni ponudniki v Pomurju

Oglasno sporočilo, 18. 7. 2023
Arhiv naročnika
Avtotim.si
Aktualno

Vstopili smo v vroče, pa vendar prijetno poletno obdobje, ki poleg toplih sončnih žarkov in dopustniških razvajanj prinaša tudi izjemne priložnosti za vse ljubitelje avtomobilizma. Če ste razmišljali o menjavi svojega zvestega štirikolesnika, je zdaj morda najboljši čas za to.

Poletje prinaša več ugodnosti, med njimi tudi nekolikšno znižanje cen rabljenih in novih avtomobilov. S povečano potrebo po mobilnosti se ponudba na trgu vozil razširi, kar ustvarja konkurenco med prodajalci. To pa je priložnost, ki jo pametni kupci vozil izkoristijo za pogajanja in pridobivanje ugodnih cen. 
Pomurje ni le zbirališče prelepe narave in gostoljubnih ljudi, temveč je tudi dom številnih avtohiš in prodajalcev vozil. Če iščete resnično strokovne in poštene ponudnike avtomobilov v tem delu države, ste na pravem mestu. V Pomurju lahko najdete različne avtohiše, ki se ponašajo s spoštovanjem do strank, visoko stopnjo strokovnosti in preglednimi poslovnimi praksami. Eden izmed njih je avtohiša Avtotim, ki jo najdete na Klavniški ulici 2 v Murski Soboti. Na strani Prlekije pa se s pestro izbiro predstavlja prodajno servisni center Ljutomer d.o.o. Skozi poletje ponujajo poletne akcije rabljenih, vendar odličnih vozil vseh znamk. Saj vsi vemo, da je nakup avtomobilov najzanesljivejši iz avtohiš. 

avtomobilizem, avtohiše
Arhiv naročnika
Akcija rabljenih vozil.

Pri izbiri avtohiše in novega ali rabljenega vozila je pomembno upoštevati več dejavnikov. Med njimi so zaupanja vrednost prodajalca, garancijski pogoji, servisne storitve in seveda, konkurenčne cene. Pomurski ponudniki avtomobilov so znani po svoji zavezanosti k strankam, prilagodljivosti in svetovalnem pristopu pri nakupu vozil. Predstavniki avtohiše Peugeot (AC Profekt d.o.o.), vam bodo z veseljem prisluhnili in svetovali, kakšen avtomobil najbolj ustreza vašim potrebam ter finančnim zmožnostim. Poleg znižanih cen rabljenih avtomobilov, avtohiše in različne banke v Pomurju strankam ponujajo tudi ugodne možnosti kreditiranja. Tako lahko svoje vozilo financirate po meri in si olajšate nakup, hkrati pa izkoristite atraktivne pogoje, ki vam omogočajo uresničitev avtomobilskih sanj.

avtomobilizem, avtohiše
Arhiv naročnika
AC profekt

Carglass, kot vodilni ponudnik zamenjave in popravila avtomobilskih stekel v Pomurju, vam bo s pomočjo strokovne ekipe hitro in kakovostno izvedel menjavo vetrobranskih, panoramskih ter sprednjih/zadnjih stekel na vozilih. Strankam nudijo prilagodljivo storitev, saj lahko izvedbo opravijo kjerkoli želite. Podjetje se ponaša z visoko kakovostjo storitev, kar zagotavlja varno in nemoteno vožnjo. Za zanesljivo in hitro menjavo ali popravilo avtostekla je Carglass pravi partner. V Murski Soboti jih najdete v Noršinski ulici 2 (za trgovino Lidl Murska Sobota). 
Za konec pa se dajmo zavedati, da imamo odgovornost do sebe in drugih udeležencev v prometu. Vozniki moramo biti zbrani, osredotočeni in odgovorni, da preprečimo prometne nesreče ter zaščitimo življenja in premoženje. Pri vožnji je ključno paziti na varnost sebe in drugih. To pomeni, da se moramo držati omejitev hitrosti, spoštovati prometne znake in pravila ter biti pozorni na dogajanje na cesti. Uživanje alkohola pred vožnjo je neetično, nevarno in sporno. Alkohol negativno vpliva na naše zaznavanje, reflekse in presojo, kar lahko pripelje do nevarnih situacij na cesti. Zato je nujno, da pred vožnjo ne uživamo alkohola in se odgovorno odločamo za alternativne načine prevoza, kot so taksiji ali prevozi s prijatelji.

avtomobilizem, avtohiše
Arhiv naročnika
Carglass.

Agencija za varnost v prometu je opozorila, da lahko agresivna in objestna vožnja povečuje tveganje za prometne nesreče. Nestrpnost, hitrosti prek omejitev, nepremišljeno prehitevanje ter ignoriranje drugih udeležencev v prometu so nevarni elementi, ki ogrožajo vse nas. Zato je nujno, da ohranjamo mirno in strpno vožnjo, ter se zavedamo, da s svojim ravnanjem vplivamo na varnost vseh na cestah. Skupna odgovornost voznikov je, da si prizadevamo za varnost in zmanjšanje prometnih nesreč. Z doslednim upoštevanjem prometnih predpisov, vzdrževanjem treznosti pred vožnjo ter spoštovanjem drugih udeležencev v prometu, bomo vsi prispevali k bolj varnemu in odgovornemu okolju na cestah. Varno na cesto!
avtomobilizem avtohiše pomurje