vestnik

Policisti prosijo očividce za pomoč: Ste videli nesrečo?

Vestnik, 30. 8. 2020
Jure Zauneker
Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na pomurski avtocesti.
Aktualno

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči, dve kaznivi dejanji, štirinajst kršitev javnega reda in miru, dve povoženji divjadi in obravnavali tri tujce, ki so na nedovoljen način vstopili v Slovenijo.

V obravnavanih prometnih nesrečah sta bila dva udeleženca telesno poškodovana. S področja kriminalitete na območju Murske Sobote obravnavana tatvina vrtnin in tatvina kolesa. Javni red in mir je bil kršen desetkrat v zasebnih prostorih in štirikrat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali. Obravnavani so bili trije tujci, ki so pred tem na nedovoljen način vstopili v  Slovenijo. Po končanem postopku bodo vrnjeni tujim varnostnim organom.
Pozivajo očividce
Ob 14.10 uri se je v Murski Soboti v semaforiziranem križišču Ulice Štefana Kovača in Ulice Mikloša Kuzmiča zgodila prometna nesreča. Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče naprošajo priče ali očividce da pokličejo na telefonsko številko 113 ali se oglasijo na Postaji prometne policije Murska Sobota.
policija kronika-pomurskih-policistov