vestnik

Pomurski policist bo en mesec pomagal kolegom v Severni Makedoniji

Vestnik, 4. 8. 2021
Policija.si
V Severno Makedonijo se je odpravila 58. skupina slovenskih policistov.
Aktualno

V Severno Makedonijo se je odpravila že 58. skupina slovenskih policistov, ki bo med 4. avgustom in 3. septembrom pomagala makedonskim kolegom pri nadziranju državne meje. Tudi v tokratni skupini je pomurski policist.

Slovenska policija je tokrat v Severno Makedonijo napotila Robija Feherja iz Postaje mejne policije Petišovci, Marka Mikla iz Policijske postaje Dravograd, Saša Nemaniča iz Policijske uprave Ljubljana, Operativno-komunikacijskega centra in Martina Jakšo iz Postaje mejne policije Metlika. 

severna-makedonija, policija
Policija.si
V Severno Makedonijo se je odpravila 58. skupina slovenskih policistov.

Policiste so pred odhodom sprejeli direktor uprave uniformirane policije Danijel Lorbek, Darjo Cizel iz Sektorja mejne policije v Upravi uniformirane policije in Roman Čoh iz Sektorja za mednarodne policijske operacije v Službi generalnega direktorja policije. Tisti, ki bodo en mesec na delu v Severni Makedoniji, bodo policijske naloge opravljali na območju Postaje mejne policije Bogorodica in zunaj območja tega mejnega prehoda. Po potrebi bodo makedonskim policistom pomagali tudi v začasnem prehodnem centru Gevgelija. 

policija severna-makedonija postaja-mejne-policije-petišovci
Kaj zdaj berejo drugi