vestnik

Pomurski športni festival prinaša 20 športnih aktivnosti

I.B./D.Š., 18. 6. 2018
PŠF
Koledar aktivnosti na Pomurskem športnem festivalu.
Aktualno

V zadnjem junijskem tednu bo v športnem parku Melinci potekala največja športna prireditev v Pomurju. Pomurski športni festival letos spet prinaša veliko športa, zabave in glasbe. Od 25. junija do 1. julija se bo zvrstilo 20 športnih aktivnosti, 5 aktivnosti za otroke in dva koncerta. Izvedbo športnega programa pa letos omogoča tudi sofinanciranje Fundacije za šport.

Pomurski športni festival se bo tudi letos pričel s ponedeljkovim nogometnim turnirjem mlajših selekcij U9 in U11. Istočasno bosta potekala futsal turnir (4+1) in turnir v odbojki na mivki. Prav odbojkarski turnir se letos razteza čez kar štiri dni: prvi dan bodo tekmovale moške, drugi dan pa ženske dvojice. V sredo se bodo pomerile mešane trojke U15, v četrtek pa mešane trojke.


Tekmovalo se bo lahko še v nogometnem turnirju na milnici, veteranskem nogometnem turnirju, turnirju v človeškem namiznem nogometu, futsalu (3 vs. 3), košarkarskem turnirju 3x3 in metanju trojk ter športnih igrah.

64934d9dc874fdd91eb4e7460b78fbdb
Nataša Juhnov
Tudi letos festival ponuja širok nabor aktivnosti.


A s tem priložnosti za tekmovanje v različnih športih ni konec. Pomerili se boste lahko tudi v dodgeball turnirju, tekmovanju v disk golf igrah in ruskem kegljanju ter na zaključnem turnirju v judu videli, kaj zmorejo mladi judoisti. Kako zdravo živeti in kaj je zdrava prehrana bo na delavnici povedal Aljoša Donša.Kar 28. zapored pa se bo odvil dnevno-nočni turnir v malem nogometu na travi za pokal ŠD Meteor Melinci, 28. pa bo potekalo tudi streljanje penalov.


Nataša Juhnov
Tudi letos festival ponuja širok nabor aktivnosti. 
pomurski športni festival melinci program