vestnik

Pomurski športni festival prinaša 20 športnih aktivnosti

I.B./D.Š., 18. 6. 2018
PŠF
Koledar aktivnosti na Pomurskem športnem festivalu.
Aktualno

V zadnjem junijskem tednu bo v športnem parku Melinci potekala največja športna prireditev v Pomurju. Pomurski športni festival letos spet prinaša veliko športa, zabave in glasbe. Od 25. junija do 1. julija se bo zvrstilo 20 športnih aktivnosti, 5 aktivnosti za otroke in dva koncerta. Izvedbo športnega programa pa letos omogoča tudi sofinanciranje Fundacije za šport.

Pomurski športni festival se bo tudi letos pričel s ponedeljkovim nogometnim turnirjem mlajših selekcij U9 in U11. Istočasno bosta potekala futsal turnir (4+1) in turnir v odbojki na mivki. Prav odbojkarski turnir se letos razteza čez kar štiri dni: prvi dan bodo tekmovale moške, drugi dan pa ženske dvojice. V sredo se bodo pomerile mešane trojke U15, v četrtek pa mešane trojke.


Tekmovalo se bo lahko še v nogometnem turnirju na milnici, veteranskem nogometnem turnirju, turnirju v človeškem namiznem nogometu, futsalu (3 vs. 3), košarkarskem turnirju 3x3 in metanju trojk ter športnih igrah.

64934d9dc874fdd91eb4e7460b78fbdb
Nataša Juhnov
Tudi letos festival ponuja širok nabor aktivnosti.


A s tem priložnosti za tekmovanje v različnih športih ni konec. Pomerili se boste lahko tudi v dodgeball turnirju, tekmovanju v disk golf igrah in ruskem kegljanju ter na zaključnem turnirju v judu videli, kaj zmorejo mladi judoisti. Kako zdravo živeti in kaj je zdrava prehrana bo na delavnici povedal Aljoša Donša.Kar 28. zapored pa se bo odvil dnevno-nočni turnir v malem nogometu na travi za pokal ŠD Meteor Melinci, 28. pa bo potekalo tudi streljanje penalov.


Nataša Juhnov
Tudi letos festival ponuja širok nabor aktivnosti. 
pomurski športni festival melinci program
Kaj zdaj berejo drugi