vestnik

Popolna linija sončnih krem – spoznaj FRAIS MONDE!

Vsebino omogoča Spletnik, 25. 7. 2023
Arhiv naročnika
Frais Monde linija sončnih krem.
Aktualno

Poletje je tu, s tem pa tudi čas, ko je potrebno več pozornosti nameniti zaščiti pred soncem. Sončna zaščita je ključnega pomena za zdravo in elastično kožo brez gubic, zato je izbira prave linije sončnih krem še kako pomembna – spoznajte vrhunsko italijansko kozmetiko Frais Monde, ki jo lahko kupite v spletni trgovini e-parfumerija.si!

Ena od teh je tudi učinkovita zaščita kože pred žgočimi sončnimi žarki. 

Izbira kvalitetne sončne kreme je najboljša zaščita pred soncem

Poleg tega, da se pridno izogibate sončnim žarkom, je najboljša zaščita kože pred soncem tudi izbira kvalitetne sončne kreme. Koža se sicer lahko sama zaščiti pred soncem, vendar le od 5 do 20 minut, kar pa je odvisno predvsem od tipa kože. Zato je ključnega pomena, da pri izbiri sončne kreme upoštevate tudi vaš tip kože.

Vse sončne kreme imajo določen zaščitni faktor, ki označuje učinkovitost izdelka za zaščito pred soncem. V splošnem velja, da večji kot je zaščitni faktor, dalj časa lahko preživite na soncu.

soncna-krema-spf-faktor
Arhiv naročnika
Sončna krema, SPF faktor.

Danes lahko na trgu zasledimo pestro ponudbo izdelkov za zaščito pred soncem, vprašanje pa je, kateri od njih so resnično dovolj kvalitetni. Posebej za vas smo preverili blagovno znamko Frais Monde, ki nas je s svojim delovanjem navdušila, in prepričani smo, da bo tudi vas.

Frais Monde – vrhunska italijanska kozmetika s kakovostjo

Blagovna znamka Frais Monde je vrhunska italijanska kozmetika. Gre za družinsko blagovno znamko kozmetike, ki je svojo uspešno pot začela že v začetku 19. stoletja na Kalabriji, nato pa se je znanje prenašalo iz roda v rod.

Vse do danes se je zvrstilo 5 generacij, katerim skupni element so naravne sestavine, ki jih ponuja dolina reke Neto, olivnim, avokadovim in jojobinem oljem ter izvlečkom aloe vere. 

frais-monde-logotip
Arhiv naročnika
Frais Monde.

Osnovno poslanstvo blagovne znamke Frais Monde je najti naravne izdelke za vaše dobro počutje in to velja tudi za njihovo linijo sončnih krem.



Prednosti sončnih krem FRAIS MONDE

Več kot očitno je, da je Frais Monde vrhunska blagovna znamka kozmetike, ki postavlja vaše počutje vedno na prvo mesto. 

Če želite tudi vi sebi privoščiti le najboljše, potem je Frais Monde linija sončnih krem prava izbira, saj so njene prednosti kvalitetne sestavine:

- Popolnoma naravne sestavine: Frais Monde kreme za sončenje vsebujejo popolnoma naravne sestavine, kot so olivno in jojobino olje ter izvlečki aloe. Vsi izdelki so brez parabenov in niklja.

- Zaščita za vse tipe kože: Ne glede na to, kakšen tip kože imate,. Vse sončne kreme so primerne za vse tipe kože.

- Učinkovita zaščita kože pred soncem: Sončne kreme Frais Monde vsebujejo več različnih zaščitnih faktorjev in veljajo kot ene redkih sončnih krem, ki dobro začitijo in preprečijo izpuščaje, rdečico in opekline. Sončne kreme so zelo nežne, primerene za vse tipe kože in zaradi naravnih sestavin tudi zelo dobre za kožo. 

- Najboljša zaščita za telo in obraz: Frais Monde kreme za sončenje so primerne tako za zaščito obraza kot tudi telesa. Sončna krema za obraz ima tudi anti age in vlažilen učinek, kar je v poletnem času še posebej pomembno.

Pestra ponudba sončnih krem Frais Monde

Blagovna znamka Frais Monde ponuja kakovostno linijo sončnih krem, ki so primerne za vse tipe kože - vse pa lahko kupite v spletni trgovini e-parfumerija.si

Sončne kreme Frais Monde vsebujejo kakovostne sestavine in tehnologije, ki omogočajo zaščito kože pred škodljivimi UV žarki. 

Ponujajo zaščito pred UVA in UVB žarki ter pomagajo preprečevati sončne opekline, prezgodnje staranje kože in druge poškodbe, ki jih povzroča izpostavljenost soncu.

linija-soncnih-krem-frais-monde
Arhiv naročnika
Linija sončnih krem Frais Monde.

Ena izmed najpomembnejših prednosti krem za sončenje Frais Monde je njihova edinstvena formula, obogatena z olivnim oljem in jojobinim oljem. Te naravne sestavine, znane po svojih vlažilnih in hranilnih lastnostih, kožo intenzivno negujejo in jo ohranjajo mehko ter voljno tudi med izpostavljenostjo sončnim žarkom. 

Z uporabo krem Frais Monde ne samo, da zaščitite svojo kožo, temveč ji hkrati tudi podarite izjemno nego, ki je primerna za vse tipe kože.


Frais Monde krema za sončenje: Krema za sončenje je obogatena z Bio olivnim oljem, avokadovim in jojoba oljem ter izvlečkom aloe, zato kožo tudi vlaži in pomirja. Krema je primerna za zaščito celega telesa in obraza, je vodoodporna in primerna za otroke ter tudi za nežen in občutljivo kožo. Frais Monde krema za sončenje je na voljo v zaščitnih faktorjih SPF 20, 30 in 50 +.

krema-za-soncenje
Arhiv naročnika
Krema za sončenje.

Frais Monde emulzija za sončenje za obraz: Emulzija za obraz vsebuje zaščitni faktor 24 in je namenjena za vse tipe kože. Njena lahka in nemastna tekstura omogoča enostavno nanašanje ter ne pušča neprijetnih mastnih ali lepljivih ostankov. Koža ostane navlažena in skozi ves dan. Sončna krema za obraz preprečuje poškodbe na elastičnih vlaknih v koži in s tem upočasni procese staranja, ki so posledica daljšemu izpostavljanju soncu. Emulzija je primerna za redno uporabo vsak dan. To je še posebej pomembno, saj je zaščita pred soncem ključna tudi v oblačnih ali hladnejših dneh, ko lahko sončni žarki še vedno povzročijo poškodbe kože.

Frais Monde gel za sončenje za obraz: Gel vsebuje zaščitni faktor 50 in je prav tako namenjen za zaščito vseh tipov kože. Zaradi prisotnosti kolagena zagotavlja anti age in vlažilni učinek, ki poskrbi za večjo elastičnost kože, kar je na plaži in poleti še posebej dobrodošlo. 

Frais Monde emulzija po sončenju: Popoln izdelek za nego kože po sončenju. S svojo posebno formulacijo, obogateno z olivnim oljem, ognjičem ter karitejevim maslom, zagotavlja blagodejen, pomirjujoč in vlažilen učinek na koži. S svojo lahko in nemastno teksturo se enostavno nanaša, ne pušča lepljivega občutka in takoj pomiri kožo. Vaša koža bo po uporabi emulzije videti navlažena in sijoča.

gel-za-soncenje-za-obraz
Arhiv naročnika
Gel za sončenje za obraz.

Poleg blagovne znamke Frais Monde, so v spletni trgovini e-parfumerija.si tudi sončne kreme blagovne znamke Rilastil, ki so farmacevtske in primerne za različne tipe kože in ponujajo veliko prednosti: 

- Rilastil sončne kreme za obraz zagotavljajo visoko raven zaščite pred sončnimi žarki. Formule vsebujejo napredne UV filtre, ki ščitijo kožo pred tako UVB kot UVA žarki. To pomaga preprečevati sončne opekline, prezgodnje staranje kože in tveganje za razvoj kožnega raka.

- Rilastil ponuja sončne kreme za obraz z različnimi faktorji zaščite, kot so SPF 30 in SPF 50+. Visok faktor zaščite omogoča učinkovito blokiranje škodljivih sončnih žarkov in zmanjšuje tveganje za sončne opekline ter dolgoročne poškodbe kože.

- Rilastil kreme so obogatene z antioksidanti, kot sta vitamin C in vitamin E. Antioksidanti pomagajo zaščititi kožo pred prostimi radikali, ki jih povzročajo sončni žarki in drugi škodljivi dejavniki okolja. S tem prispevajo k zmanjšanju poškodb kože, vključno z gubami, pigmentacijo in izgubo elastičnosti.

- Poleg tega vsebujejo tudi vlažilne sestavine, ki pomagajo ohranjati kožo hidrirano in mehko. To je pomembno, saj sonce lahko povzroči izsušitev kože. Vlažilne sestavine pa pomagajo ohraniti optimalno ravnovesje vlage in preprečujejo suhost ter nelagodje.

- Rilastil sončne kreme so dermatološko testirane in primerne za občutljivo kožo. Formule so zasnovane tako, da so nežne, nekomedogene in zmanjšujejo tveganje za draženje ali alergijske reakcije. To je še posebej pomembno pri izbiri sončne kreme za občutljivo kožo na obrazu.

Rilastil sončne kreme so tako prilagojene vsakemu tipu kože!

Če še niste poskrbeli za zaščito kože pred soncem, potem je sedaj skrajni čas, da to storite. Izberite Frais Monde kreme za sončenje – ne bo vam žal!

spletnik sončne-kreme