vestnik

Praznujte z nami!

Uredništvo Vestnika, 10. 1. 2019
Vestnik
Vestnik praznuje skupaj z vami. Fotografija Nataša Juhnov 
Aktualno

Vestnik bo februarja praznoval 70. rojstni dan. Skozi leta je doživel številne spremembe, ki jih je pokončno prestal in ostaja z vami tako v časopisni kot digitalni obliki. Ker smo vam hvaležni, da ste skozi vsa ta leta z nami, vam pripravljamo številna presenečenja. 

Slaviti bomo začeli točno na rojstni dan izida prve številke predhodnika Vestnika, ki se je takrat imenoval Ljudski glas.
18. februarja bomo tako za vse bralce in tiste, ki boste to šele postali, pripravili veliko zabavo v nakupovalnem središču BTC v Murski Soboti.
Ob 11.30 pripravljamo gledališko predstavo Mala murska deklica, ki jo za najmlajše pripravlja KU-KUC Gledališče. Takoj po predstavi boste lahko uživali v glasbi prekmurske skupine Blue Planet, ki bo z nami ves popoldan.
Ob 12.30 bo svojo točko odplesala Plesna šola Zeko.
Ko se bomo že dovolj razgibali, si bomo lahko vsi skupaj privoščili kos torte velikanke. Ali ste rojeni pod srečno zvezdo, boste skozi ves dan lahko preizkušali na kolesu sreče.
Ob 16. urivam bo pravi spektakel pripravila zmagovalka oddaje Slovenija ima talent Tjaša Dobravec, ki bo zaplesala sodobni ples na drogu. Sledil bo nastop šolskega banda Gimnazije Murska Sobota.
Okrog 18. ure pa bomo izžrebali glavno nagrado, za katero se boste lahko potegovali prav vsi obiskovalci zabave. Podrobnosti vam bomo še razkrili.
Privoščite si prost popoldan in visok jubilej proslavite z nami.
Se vidimo!
Nataša Juhnov
Vestnik praznuje skupaj z vami. Fotografija Nataša Juhnov 
70-letnica