vestnik

Prekmurka slavila na tekmovanju v bodybuildingu

Vestnik.si, 5. 4. 2024
Osebni arhiv
Tjaša Vrečič se je izkazala na tekmovanju.
Aktualno

Tjaša Vrečič se je v Münchnu pomerila v dveh različnih kategorijah.

Tjaša Vrečič je dokazala svojo trdoživost in odločnost, ki sta jo pripeljali do izjemnih rezultatov, presegla pa je celo svoja lastna pričakovanja. Nedavno se je odpravila v München, kjer se je udeležila tekmovanja Invictus Cup v federaciji NPC ter se pomerila v dveh različnih kategorijah.

V kategoriji True Novice, namenjeni popolnim novinkam iz Evrope, je Vrečičeva osvojila odlično 1. mesto, medtem ko se je v Open kategoriji, kjer so med drugim tekmovalke že uveljavljene, povzpela na 3. mesto.

»Trenutki na odru so bili nepopisni. Moje želje so se uresničile, še posebej zato, ker nisem pričakovala tako visokih uvrstitev. Sprva sem si želela priti med najboljših 5, a na koncu sem dosegla celo prvo in tretje mesto. Zaradi teh dosežkov sem res ponosna nase,« je povedala Vrečičeva po zmagi za portal Njena.si.

Njeno izjemno mišičasto in skrbno oblikovano telo je rezultat štirimesečnega trdega dela in predanosti, med katerim je Tjaša pripravljala svoje telo na trenutek, ko bo stopila na oder največje NPC federacije na svetu.

tjaša-vrečič, bodybuilding
Osebni arhiv
Tjaša Vrečič se je izkazala na tekmovanju.

tjaša-vrečič bodybuilding invictus-cup