vestnik

Priljubljenost Prekmurskemu árgu narašča

D. N., 19. 1. 2019
Prekmurski Argo
Prekmurski reki na Instagram profilu. 
Aktualno

Instagram profilu Prekmurski argo, kjer se zbirajo znani prekmurski reki oziroma guči, manjka le še nekaj sledilcev do številke 3000, kar zgolj govori o njegovi priljubljenosti.

Eden izmed bolj zabavnih profilov na družbenem omrežju Instagram, predvsem za Pomurce, za katerega je poskrbel mlad fant, ki svoje identitete še noče razkriti, pridobiva vse več sledilcev. Od lanskega leta, ko je bil profil ustvarjen, ga spremlja vedno več uporabnikov, natančneje 2.904, ki se želijo predvsem nasmejati ob ogledu objavljenih rekov. Všečkov pri objavah vsekakor ne manjka, med bolj všečkanimi je ravno zadnja objava.



Teh namreč nikoli ne zmanjka, saj prihajajo ideje oziroma predlogi tudi s strani uporabnikov. Kot je že pred časom za vestnik.si povedal avtor omenjenega profila, ki je namenjen različnim starostnim skupinam, je objave najprej ustvarjal sam, nato so mu začeli pomagati tudi drugi. Sedaj je na profilu Prekmurski argo že 144 različnih objav, ki med drugim nastajajo tudi prazničnih priložnostih. Priljubljenosti profilu zagotovo ne manjka, je pa tudi avtor, sodeč po »zgodbi«, objavljeni na Instagramu, vesel in hvaležen vsem, ki mu sledijo.


O tem, zakaj se je avtor odločil ustvariti profil ter kakšne načrte ima v prihodnje, pa si lahko preberete na tej povezavi.

prekmurski argo sledilci