vestnik

Radenska za svojo linijo izdelkov prejela certifikat Izbran produkt leta 2024

Vestnik.si, 6. 3. 2024
Radenska
Družina FunctionALL iz Radenske je pridobila certifikat Izbran produkt leta 2024
Aktualno

Nova linija FunctionALL iz Radenske je slavila v kategoriji »funkcionalni napitki«.

Slovenski potrošniki so v javnomnenjski raziskavi inovativnih produktov v kategoriji »funkcionalni napitki« najvišje ocenili linijo izdelkov FunctionALL iz Radenske, kar je prineslo družini FunctionALL certifikat Izbran produkt leta 2024. Ta certifikat izraža visoko kakovost, inovativnost in zaupanje potrošnikov.

Raziskava Izbran produkt leta - Product of the Year že dvanajstič zapored priznava izbrane produkte, ki prinašajo svežino na slovenski trg. V kategoriji »funkcionalni napitki« je zmagala inovativna linija izdelkov FunctionALL iz Radenske, ki je na voljo na policah že od lanske pomladi.

FunctionALL je osvežilna blago gazirana brezalkoholna pijača z nizko energijsko vrednostjo, brez umetnih sladil in barvil, pripravljena na osnovi naravne mineralne vode iz Radenske. Poleg tega vsebuje skrbno izbrane naravne rastlinske izvlečke ter vitamine in minerale, ki pokrijejo kar 75 % priporočenega dnevnega vnosa, in podpirajo določene telesne in kognitivne funkcije.

Press release WEB lezeca
Radenska
Družina FunctionALL iz Radenske je pridobila certifikat Izbran produkt leta 2024

Ajda Keuschler, vodja blagovne znamke FunctionALL, je ob prejemu nagrade povedala: »Funkcionalne pijače FunctionALL na osnovi naravne mineralne vode so rezultat naših prizadevanj po inovativnosti, vrhunski kakovosti in kreiranju izdelkov, ki ustrezajo zdravemu življenjskemu slogu. Ponosni smo, da so poslanstvo naših izdelkov prepoznali tudi potrošniki. Prejem naziva Izbran produkt leta je zagotovo dokaz, da gre naš razvoj v pravo smer, hkrati pa nas še dodatno motivira za nadaljnje inovacije z mislijo na potrošnika, okolje in sodobne trende.«

Poleg funkcionalnih karakteristik je bila pri razvoju linije FunctionALL upoštevana tudi trajnostna komponenta. Vsi izdelki FunctionALL so namreč polnjeni v 100% rPET plastenke, ki so izdelane iz recikliranih zelenih plastenk, zbranih v Sloveniji. S tem so v Radenski zagotovili zmanjšanje ogljičnega odtisa embalaže in podprli krožno gospodarstvo.

radenska izbran-produkt-leta functionall