vestnik

Radio 1 posluša vsak četrti Slovenec

Vestnik.si, 7. 7. 2023
Radio 1
Paradni konj Radia 1 ostaja voditelj Denis Avdić, ki s sovoditeljema Miho Deželakom in Jano Morelj ustvarja najbolj poslušan jutranji program v Sloveniji, Denis Avdić Show.
Aktualno

Po zadnjih najnovejših raziskavah je daleč najbolj poslušan radio v Sloveniji Radio 1, ki ga posluša skoraj pol milijona Slovencev.

Ta vrhunski dosežek potrjuje izjemno angažiranost celotne radijske ekipe, ki se vsak dan, tudi ob vikendih in praznikih trudi, da dostavi kakovosten, raznolik, informativen in predvsem zabaven program. Na dnevni bazi ga posluša kar 300.000 ljudi. 

Paradni konj Radia 1 ostaja voditelj Denis Avdić, ki s sovoditeljema Miho Deželakom in Jano Morelj ustvarja najbolj poslušan jutranji program v Sloveniji, Denis Avdić Show. Za 'drive time' na poti domov pa poskrbi najbolj prižmojznjena radijska dvojica, Anja Ramšak in Robert Roškar v Šou domov, ki nikogar ne pusti ravnodušnega. Svoj košček k mozaiku uspešnosti pa prispevajo še Matjaž Lovše, Iztok Gustinčič, Tomaž Klepač in Aljaž Červek in še številni mladi voditelji, ki še čakajo na svojo priložnost.

radio-1
Radio 1
Za 'drive time' na poti domov pa poskrbi najbolj prižmojznjena radijska dvojica, Anja Ramšak in Robert Roškar v Šou domov.

Zabavne domislice celotne radijske ekipe pa niso dokumentirane samo v etru, temveč tudi na radijski spletni strani in na socialnih omrežjih, kjer imajo na tisoče sledilcev, ki vsak dan že komaj čakajo kateri novi šali se bodo lahko nasmejali.

»Radio 1 ne šteje skoraj pol milijona poslušalcev, ampak pol milijona prijateljev! Veselimo se njihovega vsakodnevnega vračanja v našo družbo, ki jo odlikuje najboljša zabava, glasba, informacije in kar je še posebej pomembno, zaupanje! S tem zaupanjem, vsako leto skupaj pomagamo na tisoče družinam in otrokom v težkih socialnih razmerah. Obljubimo, da bomo to počeli skupaj, dokler bo potrebno. Obljubimo, da tudi v prihodnje ne bomo hodili v službo, ampak na prijetno druženje s prijatelji. Se slišimo ponovno jutri,« so sporočili iz Radia 1.

Radio 1
Svoj košček k mozaiku uspešnosti prispevata tudi Iztok Gustinčič in Tomaž Klepač.
radio-1 radio