vestnik

Roto Group prejel že tretjo lovoriko v zadnjih dveh mesecih

Vestnik.si, 10. 11. 2023
Roto Slovenija
Družina Pavlinjek je v zadnjih dveh mesecih prejela kar 3 visoka svetovna in slovenska priznanja.
Aktualno

Roto Group je prepričal bralce medijske hiše Delo in osvojil lovoriko Delove podjetniške zvezde 2023.

Gre za že tretjo lovoriko družinske družbe Roto v zadnjih dveh mesecih. Kot so zapisali v podjetju, je tako soboškemu podjetju v lasti družine Pavlinjek v zelo kratkem času uspel pravi hat-trick.

Spomnimo, najprej je Roto Slovenija septembra na Paddle Sport Showu v Strasbourgu prejel nagrado World Kayak Industry Award za kanu ROTO Canadier. Nato je oktobra Roto Pavlinjek osvojil prestižni naslov Tovarna leta 2023 po izboru časnika Finance, kjer je komisija pohvalila visoko stopnjo integracije podjetja, s katero obvladujejo razvoj materialov z zornega kota trajnosti. 

tovarna-leta, roto-pavlinjek
Boštjan Moškric
Podelitev priznanja Tovarna leta 2023 v Mengšu.

Včeraj zvečer pa je medijska hiša Delo razglasila Roto Group še za Delovo podjetniško zvezdo po izboru bralk in bralcev. Ti so glasovali o tem med desetimi nominiranci za letošnje priznanje.

"Zahvaljujem se za tako številčno podporo bralcev. To nam veliko pomeni, ker priznanje potrjuje, da je Roto z visoko kakovostnimi izdelki za recikliranje vode in plastike na slovenskem trgu prepoznaven. Torej nas tudi ljudje dobro poznajo po trajnostnem poslovanju. Verjamemo, da bo to tudi spodbuda za druga podjetja, da bomo skupaj ohranili našo deželo čisto in zeleno tudi v prihodnje," je ob tem dejala Nuša Pavlinjek Slavinec, solastnica in direktorica družbe Roto Slovenija. 

roto, roto-group, roto-pavlinjek
Roto Slovenija
Družina Pavlinjek je v zadnjih dveh mesecih prejela kar 3 visoka svetovna in slovenska priznanja.

roto-group delo delova-podjetniška-zvezda roto-slovenija roto-pavlinjek