vestnik

Sanja Zelko ostaja na čelu Zveze za hokej na travi Slovenije

Vestnik, 9. 2. 2020
Jože Črnko
Volilna skupščina Zveze za hokej na travi Slovenije
Aktualno

Dosedanja predsednica bo Zvezo za hokej na travi Slovenije (ZHNTS) vodila še prihodnja štiri leta, so odločili člani skupščine v Panonski vasi v Tešanovcih.

Sanja Zelko bo še naprej vodila zvezo, so včeraj potrdili predstavniki. Kot edina kandidatka je na volilni skupščini predstavila svoj pogled na nadaljnji razvoj zveze, slovensko zvezo pa je že vodila en mandat. V minulih štirih letih je »Zelkova vzpostavila dobro sodelovanje z Evropsko hokejsko federacijo, revitalizirala reprezentanco in dala precej poudarka na izobraževanje in usposabljanje mladih. Trenerji, delegati in sodniki so se lahko udeležili seminarjev in izobraževanj v tujini. Zdaj manjka le še večja prepoznavnost športa, prav tako želimo povečati število klubov v Sloveniji, to je tudi prioriteta novega vodstva,« so zapisali v sporočilu za javnost.

zveza-za-hokej-na-travi-slovenije, volilna-skupščina, hokej
Jože Črnko
Volilna skupščina Zveze za hokej na travi Slovenije

Na seji je nova predsednica predstavila še ekipo, s katero želi uresničiti zastavljene cilje, ta je bila soglasno potrjena. Nov upravni odbor bo odslej sodeloval v sestavi: Jože Kranjec, podpredsednik, Slavko Pivar kot sekretar, v odboru so še Franc Maučec, Urška Kar Cipot, Tadej Mikola, Niko Gjergjek in Iva Marič.

zveza-za-hokej-na-travi zhnts sanja-zelko