vestnik

Še en bencinski servis v Murski Soboti dobiva podobo Shella

Vestnik.si, 10. 12. 2023
Jure Zauneker
Še ena črpalka MOL se bo spremenila v bencinski servis Shell. Fotografija je simbolična.
Aktualno

Shell je od MOL-a prevzel 39 servisov po Sloveniji.

Bencinska črpalka na Bakovski ulici v Murski Soboti dobiva novo podobo. Doslej je bila to poslovalnica Mola, kot je opaziti v teh dneh pa se bo servis preoblikoval v bencinski servis Shell. 

V Murski Soboti je že ena črpalka Shella, in sicer na Lendavski ulici, ena deluje tudi v Ljutomeru, na Kolodvorski ulici. 

Spomnimo, skupina Shell in MOL sta marca letos sklenila sporazum, po katerem Shell od MOL-a prevzema 39 bencinskih servisov. Shell je sicer v preteklosti v Sloveniji upravljal predvsem mrežo črpalk za tovorna vozila. Takrat ob prevzemu so iz Shella sporočili, da je nakup pomemben korak za prisotnost blagovne znamke v Sloveniji, za stranke pa predstavlja predvsem večjo možnost izbire, saj povečuje tržno konkurenco. 

Ob tem velja izpostaviti še, da bodo novo podobo do aprila prihodnje leto dobile tudi vse črpalke družbe OMV, ki jo je prevzela skupina MOL. Eden od servisov OMV, ki je pred tedni že dobil barve MOL-a, je tisti na Lendavski ulici v Murski Soboti, v Pomurju pa je prenovljena tudi črpalka v Ljutomeru. 

bencinski-servis shell mol prenova