vestnik

Še danes lahko glasujete za pomurskega zdravstvenega delavca leta 2020

Vestnik, 16. 3. 2021
Vestnik
Izbiramo pomurskega zdravstvenega delavec leta 2020.
Aktualno

Še danes tekom dneva lahko glasujete za zdravnico, zdravnika, medicinsko sestro ali zdravstvenega tehnika in se jim zahvalite za pomoč.

Novi koronavirus je upočasnil svet, kot si nihče od nas ni predstavljal, da ga lahko. V prvi vrsti boja z nevidnim sovražnikom so stali zdravstveni delavci, ki so se nemalokrat znašli na robu svojih moči. Zato smo se v medijski hiši Vestnik odločili, da jim, skupaj z vami, namenimo posebno pozornost.

Dragi bralci Vestnika in uporabniki vestnik.si, še vedno lahko glasujte za človeka, ki vam je v minulem letu pomagal prebroditi težke čase bolezni in se mu tako zahvalite za požrtvovalno delo. Glasujete lahko do vključno 17. marca. Razglasitev zmagovalca, to bo postal tisti, ki bo zbral največ glasov, bo 25. marca. 

Zdravstveni tehnik, zdravstveni delavec
Arhiv Svet24
Še vedno lahko glasujte za človeka, ki vam je v minulem letu pomagal prebroditi težke čase bolezni in se mu tako zahvalite za požrtvovalno delo.

Med vsemi, ki boste glasovali, bomo izžrebali nekoga, ki bo prejel darilno kartico Nove KBM v vrednosti 150 evrov.

Kako glasovati? 

- Svoj glas lahko oddate na spletni stranivestnik.si/zdravstvenidelavec.

- Lahko pa izpolnite in podpišete glasovnico, ki jo najdete v časopisu Vestnik. Poslati jo morate na naslov Podjetje za informiranje, d. o. o., Ulica arhitekta Novaka 13, 9000 Murska Sobota, s pripisom Pomurski zdravstveni delavec leta 2020. 

Glasujete lahko za enega zdravstvenega delavca, sicer glasovnica ne bo veljavna. Pravila nagradne igre pa najdete na tej povezavi

pomurski-zdravstveni-delavec izbor glasovanje
Kaj zdaj berejo drugi