vestnik

Senzacionalno: V Lendavo prihaja legenda tamburaške glasbe!

Oglasno sporočilo., 29. 3. 2019
Aktualno

»Zvezda tamburaške glasbe, ki ne igra tamburice in vinar, ki ne pije vina,« opisujejo legendarnega izvajalca tamburaških pesmi, Zvonka Bogdana.

Nekateri pravijo Zvonku Bogdanu balkanski Frank Sinatra, nekateri celo menijo da je Frank Sinatra ameriški Zvonko Bogdan. Vsi ti nazivi veljajo za enega in edinega Zvonka Bogdana, ki bo s tamburaši iz Novega Sada nastopil v »lendavski lepotici« - Gledališko koncertni dvorani Lendava, v soboto, 30. marca 2019.

##YOUTUBE-https://www.youtube.com/embed/Q44qxQlQ1Nk##


Na koncertu za vse nostalgike bo nastopila še CitrarskaskupinaÚj Muravidék.
Program bo na stičišču Slovenije, Hrvaške in Madžarske povezoval »prekmurski poliglot« Geza Farkaš, znan pod sloganom »Geza se zeza«, ki ga z Zvonkom Bogdanom povezujejo podobni interesi, to je vinogradništvo oz. vinarstvo.


Na prireditvi številnih daril za obiskovalce bo poskrbljeno tudi za pijačo dobrodošlice, uro pred koncertom, ki se bo začel ob 19. uri. Vsak obiskovalec bo prejel tudi glasbeno zgoščenko.


Omejeno število vstopnic po ceni 19 EUR za gala večer z legendarnim Zvonkom Bogdanom si lahko zagotovite na prodajnih mestih: blagajna gledališke in koncertne dvorane v Lendavi in GEZA PUB-u v Beltincih. Na dan koncerta bo cena vstopnice 23 EUR, v kolikor koncert zaradi velikega zanimanja ne bo že prej razprodan.

koncerti zabava tamburaške skupine lendava zvonko bogdan