vestnik

Te vsebine prinaša nova številka Vestnika

Vestnik.si, 14. 12. 2023
Jure Kljajić
Fotografija je simbolična.
Aktualno

Četrtek je dan za Vestnik in tokrat vas vabimo k branju naslednjih zanimivih vsebin.

V naslovni zgodbi predstavljamo zadrugo Pomelaj iz Male Polane. Jaslice, ki so jih izdelali njihovi rokodelci, namreč predstavljajo Slovenijo na Trgu svetega Petra v Vatikanu. Preberite, iz česa so izdelane ter kakšno izkušnjo so v večnem mestu doživeli vsi zaposleni v zadrugi. 



Še enkrat smo se dotaknili položitve temeljnega kamna za visokotehnološki center družbe Lek v Lendavi, pišemo pa tudi o razpustitvi nadzornega odbora radenske občine tik pred začetkom nadzora. 

Objavljamo intervju z direktorjem Doma starejših Rakičan Zoranom Hoblajem. Napovedal je, da bo selitev stanovalcev iz Hotela Diana nazaj v matično enoto potekala prihodnji teden, prav tako se v obnovljene prostore selijo vse strokovne in podporne službe, razen uprave in računovodske službe, ki bosta v Bakovcih ostali vse do sredine januarja. 


Prebrali boste lahko več tudi o oblikovalcema Katjuši Kranjc in Roku Kuharju, ki sta za oblikovalske izdelke, ki se prodajajo po vsem svetu, prejela številne evropske nagrade.

Svoj izvod Vestnika lahko dobite na pošti ali v bolje založenih prodajalnah. Na naročnino pa se lahko naročite tudi preko spleta, na spletni povezavi https://trafika24.si/narocanje/vestnik  ali nas pokličete na 02 535 1410. V družbi Vestnika je tudi legendarna revija Stop.  

Vestnik nova-številka 14.-december