vestnik

Te vsebine prinaša novi Vestnik

Vestnik.si, 11. 5. 2023
vestnik.si
Svoj izvod Vestnika lahko dobite na pošti ali v bolje založenih prodajalnah.
Aktualno

Četrtek je dan za Vestnik in tokrat vas vabimo k branju naslednjih zanimivih vsebin.

Čez dva meseca bi se morala končati obnova ceste med Mursko Soboto in Gederovci. Znano je,da se bodo dela na enem odseku izvedla komaj prihodnje leto. Ob vsem tem pa predvsem motoristi opozarjajo še na pomanjkljivosti obnove. Sprašujejo se, če so spet potegnili krajšo?

Objavljamo intervju z zdravstvenikom Viktorjem Zrimom, ki že 43 let pomaga reševati življenje. Je letošnji prejemnik najvišjega priznanja za pomembne dosežke in prispevke na področju zdravstvene oziroma babiške nege.



Dotaknili smo se še ene teme povezane z zdravstvom, saj si društvo bolnikov s kronično bolečino Murska Sobota prizadeva, da bi v regijski bolnišnici znova začela delovati ambulanta za zdravljenje bolečine. Bolniki morajo zdaj hoditi na terapije v druge kraje, kar je zanje še dodatno izčrpavajoče.

Iz Moravskih Toplic v Mursko Soboto se seli regijska pisarna Olimpijskega komiteja Slovenije.

Stran od oči javnosti pa se na novo riše turistični zemljevid Pomurja. Kažejo se obrisi petih novih destinacij, veliko pa je odvisno tudi od finančnih zmožnosti občin.

Svoj izvod Vestnika lahko dobite na pošti ali v bolje založenih prodajalnah. Na naročnino pa se lahko naročite tudi preko spleta, na spletni povezavi https://trafika24.si/narocanje/vestnik  ali nas pokličete na 02 535 1410. V družbi Vestnika je tudi legendarna revija Stop.  

Vestnik nova-številka vsebina