vestnik

(NAPOVED) Te vsebine prinaša novi Vestnik

Vestnik.si, 15. 6. 2023
vestnik.si
Vestnik 15. 6. 2023.
Aktualno

Četrtek je dan za Vestnik in tokrat vas vabimo k branju naslednjih zanimivih vsebin

Vestnikovci smo se z bralci minulo soboto podali na tradicionalni izlet. Raziskovali smo Štajersko in se imeli res lepo, v današnji številki pa si lahko preberete, kakšni so bili vtisi udeležencev Vestnikovega vlaka. 

Obsežna obnova objektov domov za starejše v Rakičanu in Lendavi, ki bi se morala končati junija letos, se podaljšuje za tri mesece. Varovanci se bodo tako iz Hotela Diana v domove vrnili šele pozno jeseni. 


Pišemo še o problematiki vodovodnega sistema C. Javno podjetje Prlekija vse bolj diha na škrge, lani so poslovno leto končali z bilančno izgubo v višini več kot 1,4 milijona evrov. 


Predstavniki kmetijskih nevladnih organizacij so nadaljevali pogajanja z ministrstvom za kmetijstvo in ministrstvom za naravne vire in prostor. Kako so s potekom pogajanj zadovoljni pomurski kmetje?


Predstavljamo ustvarjalca džinov iz Velike Polane. Džine Heaven & Hell odlikujejo naravne sestavine in posebni okusi, kot sta paradižnik in bučno seme. 

Svoj izvod Vestnika lahko dobite na pošti ali v bolje založenih prodajalnah. Na naročnino pa se lahko naročite tudi preko spleta, na spletni povezavi https://trafika24.si/narocanje/vestnik  ali nas pokličete na 02 535 1410. V družbi Vestnika je tudi legendarna revija Stop in priloga Razvoj. 
Vestnik vsebina