vestnik

Te vsebine prinaša novi Vestnik

Vestnik.si, 13. 7. 2023
vestnik.si
Vestnik 13. 7. 2023.
Aktualno

Izšel je nov Vestnik in tokrat vas vabimo k branju naslednjih zanimivih vsebin.

V Pomurju se je minuli konec tedna začela žetev pšenice. Ta je po prvih ocenah strokovnjakov manj kakovostna kot lani, kmetje pa bodo za tono pšenice prejeli največ 220 evrov, medtem ko so lani prejeli 380 evrov. V skladiščih Mlinopeka je še približno pet tisoč ton pšenice, letos bodo iz varnostnih razlogov odkupili le okrog deset tisoč ton. 

Tudi v Pomurju je zaznati porast ilegalnih migracij, zato so v Policijski upravi Murska Sobota ustanovili posebno skupino za potrebe preprečevanja nezakonitih prehodov meje. 

Podjetje Var iz Gornje Radgone bo v industrijski coni v Meleh postavilo dodatne proizvodne in skladiščne površine. 



V murskosoboški severni obrtno-industrijski coni investicije ovira fantomska železnica

Predstavljamo Jasno Verčko, mlado Bratončanko, ki je avtorica kulinaričnega bloga in bo kmalu izdala kuharsko knjigo, bili smo na poletni šoli slovenščine za potomce izseljencev, nekaj zlatih maturantov nam je tudi zaupalo načrte za nadaljevanje izobraževalne poti. 

simbolična, vestnik, časopis, novine
vestnik.si
Vestnik 13. 7. 2023.



Svoj izvod Vestnika lahko dobite na pošti ali v bolje založenih prodajalnah. Na naročnino pa se lahko naročite tudi preko spleta, na spletni povezavi https://trafika24.si/narocanje/vestnik  ali nas pokličete na 02 535 1410. V družbi Vestnika je tudi legendarna revija Stop. 

Vestnik nova-številka