vestnik

Te vsebine prinaša novi Vestnik

Vestnik.si, 10. 8. 2023
Ines Baler
Nova številka Vestnika.
Aktualno

Četrtek je dan za Vestnik in tokrat vas vabimo k branju naslednjih zanimivih vsebin.

Novo številko Vestnika zaznamujejo ene najhujših poplav v regiji, ki so prizadele več pomurskih krajev in posameznikov. Vsi sogovorniki, ki so v minulih dneh stali v prvi bojni liniji v en glas opozarjajo, da so visokovodni nasipi potrebni takoj in da je treba najprej zaščititi prebivalce. 

Na vrsti je tudi rubrika Poslanski obed, tokratni gost je bil pomurski poslanec Tine Novak, ki je spregovoril o aktualnem dogajanju v politiki, pa tudi o regijskih projektih. 

Tik pred praznikom Občine Beltinci objavljamo intervju z županom Markom Viragom. Prebrali boste lahko več o poteku projektov medgeneracijskega centra, novega mlina na Muri, ureditvi romskega naselja in postavitvi logističnega centra v Lipovcih. 

Bili smo na snemanju novega celovečernega filma, ki poteka v Vučji Gomili. Ustvarjalci so nam tam med drugim razkrili, da bo film v prekmurskem narečju, da je glavna igralka mlada Lana iz lendavskega konca, pogovarjali smo se tudi s pisateljico Suzano Tratnik, po knjižni predlogi katere snemanje filma poteka. 

Svoj izvod Vestnika lahko dobite na pošti ali v bolje založenih prodajalnah. Na naročnino pa se lahko naročite tudi preko spleta, na spletni povezavi https://trafika24.si/narocanje/vestnik  ali nas pokličete na 02 535 1410. V družbi Vestnika je tudi legendarna revija Stop.  

Vestnik nova-številka