vestnik

Te vsebine prinašata novi Vestnik in priloga Pen

Vestnik.si, 30. 11. 2023
Vestnik.si
Z novo številko Vestnika je izšel tudi Pen.
Aktualno

Četrtek je dan za Vestnik in tokrat vas vabimo k branju naslednjih zanimivih vsebin.

V novi številki Vestnika boste lahko prebrali, kaj pomurske občine pripravljajo v prazničnem decembru, koliko sredstev bodo namenile za okrasitve in ali so bile zaradi večjih stroškov bolj preudarne pri načrtovanju aktivnosti. 

Pišemo tudi, da je lendavska občina zoper Pomursko madžarsko samoupravno narodno skupnost, ki jo vodi Dušan Orban, vložila predlog za izvršbo zaradi neplačila dobrega pol milijona evrov pogodbenih obveznosti za obnovo vrtca Čentiba. 

Z vršilko dolžnosti direktorja RIS Dvorec Rakičan Tatjano Buzeti smo se pogovarjali, kako javni zavod izvleči iz težkega položaja, z ustvarjalcem in profesorjem iz Ljutomera Sandijem Jesenikom pa o njegovem delu, gledališki umetnosti ter kulturi nasploh. 

Danes je izšla tudi priloga Pen. V rubriki Na obisku predstavljamo kmetico leta 2023 Marijo Rožman iz Terbegovec, intervjuvali smo Roberta Požonca, zdravnika, ki se posveča še humanitarnemu, političnemu, športnemu in civilnemu udejstvovanju, ter Erika Janžo, prvega Prekmurca, ki bo zaigral na velikem nogometnem tekmovanju, in drugega Pomurca po Milanu Ostercu. 

Svoj izvod Vestnika lahko dobite na pošti ali v bolje založenih prodajalnah. Na naročnino pa se lahko naročite tudi preko spleta, na spletni povezavi https://trafika24.si/narocanje/vestnik  ali nas pokličete na 02 535 1410. V družbi Vestnika je tudi legendarna revija Stop.  

Vestnik nova-številka vsebina