vestnik

Terme Lendava z novim direktorjem

Majda Horvat, 6. 2. 2020
Nataša Juhnov
Terme Lendava imajo novega direktorja.
Aktualno

Madžarski državni sklad Comitatus Energia se je decembra lani vpisal v sodni register kot edini družbenik v podjetju Terme Lendava, istega dne je prenehal tudi mandat dotedanji direktorici Heleni Sredenšek. Nov zastopnik oziroma direktor je 27. januarja letos postal Peter Molnar.

Sklad je zadnje dni januarja narodnostno skupnost v sporočilu seznanil tudi s tem, da se je postopek nakupa Term Lendava decembra lani končal in da je v interesu lastnika zagotoviti dolgoročno uspešno poslovanje podjetja. Kot še navajajo, bo lastnik izpolnil zahteve slovenske okoljske agencije in vlagal v razvoj hotela. »Comitatus Energia ima za to vse potrebne finančne in tehnične resurse,« so zapisali v omenjenem sporočilu. Navajajo še, da želijo kot lastniki doseči napredek podjetja na vseh področjih, tudi pri zaposlenih in njihovem zadovoljstvu kot pri zadovoljstvu gostov, ter prispevati k turističnemu razvoju regije.
Po naših informacijah se je Molnar že srečal z zaposlenimi, v javnosti pa se je tudi razširila informacija o obnovi hotela, ki naj bi se začela septembra, ko naj bi hotel tudi začasno zaprli. Molnar v dogovoru z lastniki podrobnosti o nadaljnjih načrtih glede Term Lendava ne razkriva. 

terme-lendava direktor peter-molnar