vestnik

To so naprave, ki jih potrebujete za čiščenje hiše, kmetije in podjetja!

Vsebino omogoča Spletnik, 22. 2. 2023
Arhiv naročnika
Naprave za čiščenje hiše, kmetije, podjetja.
Aktualno

Čiščenje je zelo pomemben vidik našega vsakdanjega življenja, vendar pa je pogosto dolgotrajno in naporno. Toda z napredkom tehnologije je čiščenje postalo enostavnejše in učinkovitejše.

Kärcher je vodilna blagovna znamka na področju čistilne tehnologije, ki ponuja široko paleto čistilnih naprav, ki zadovoljujejo različne potrebe čiščenja. 

V nadaljevanju vam bomo predstavili prednosti uporabe različnih vrst čistilnih strojev Kärcher in primerjali njihove lastnosti.

Globinski sesalniki Kärcher

Kärcher ponuja vrsto sesalnikov, vključno z ročnimi in brezžičnimi modeli ter sesalniki s posodo.  Vsaka vrsta sesalnika nudi različne prednosti za različne potrebe čiščenja. 

- Ročni sesalniki so prenosni in lahki, zaradi česar so enostavni za manevriranje in idealni za hitro čiščenje. 

- Brezžični sesalniki izstopajo s svojo maksimalno svobodo gibanja, poleg tega pa ponujajo visoko sesalno močjo in si izjemno lahki. Zmogljive baterije brez težav očistijo površine vse do zadnjega kota.

- Sesalniki s posodo so močnejši in imajo večjo prostornino posode za smeti, zaradi česar so idealni za večja opravila čiščenja. 

globniski-sesalnik-karcher
Arhiv naročnika
Globinski sesalnik Kärcher.

Ne glede na to, kateri globinski sesalec izberete, ste lahko prepričani, da boste z odločitvijo za Kärcher izbrali najvišjo kakovost.

Visokotlačni čistilniki

Kärcher ponuja vrsto visokotlačnih čistilnikov, ki so kos tako nežni negi kot zmogljivem čiščenju. Vsaka vrsta visokotlačnega čistilnika nudi različne prednosti za različne potrebe čiščenja. 

Visokotlačni čistilnik deluje na način, da omogoča čiščenje pod visokim tlakom, kar pomeni, da v mnogih primerih ne potrebujete nobenih čistil. Za svoje delovanje potrebuje le dovod vode in vir električne energije (razen v primeru baterijskih modelov).

Visokotlačni čistilniki se razlikujejo glede na moč svojega delovanja in jih uvrščamo v različne razrede zmogljivosti:



- Kärcher K2

- Kärcher K3

- Kärcher K4

- Kärcher K5

- Kärcher K7

visokotlacni-cistilnik-karcher
Arhiv naročnika
Visokotlačni čistilnik Kärcher.

Vsak Kärcherjev visokotlačni čistilnik je zgodba zase in med pestro izbiro z lahkoto najdete model ki najbolj ustreza vašim potrebam. 

Parni čistilniki

Kärcher ponuja vrsto parnih čistilnikov, vključno z ročnimi in talnimi modeli.
 

Ročni parni čistilniki so prenosni in enostavni za manevriranje, zaradi česar so idealni za hitro čiščenje in čiščenje težko dostopnih mest. 

Talni parni čistilniki so zmogljivejši in imajo večje rezervoarje za vodo, zaradi česar so idealni za obsežnejša čistilna opravila, kot je čiščenje tal in velikih površin. 

Parni čistilnik je zagotovo ena od naprav, ki bi morala najti mesto v vsakem domu ali poslovnem prostoru, saj popolnoma poenostavi čiščenje.



Stroji za pometanje

Kärcher ponuja vrsto strojev za pometanje, vključno z ročnimi in baterijskimi modeli. Vsaka vrsta pometalnega stroja nudi različne prednosti za različne potrebe čiščenja. 

Ročni pometalni stroji so enostavni za uporabo in ne potrebujejo nobenega vira energije, zaradi česar so idealni za manjša čistilna opravila. 

Akumulatorski pometalni stroji so zmogljivejši in zagotavljajo večjo hitrost, zato so idealni za čiščenje parkirišč in industrijskih objektov. 

pometalec-tal-karcher
Arhiv naročnika
Pometalec tal Kärcher.

Pometalec tal vam lahko prihrani ogromno truda in vam omogoči, da vsakršno delo opravite z lahkoto.

Ne spreglejte tudi profesionalnega programa

Za profesionalno čiščenje oziroma čiščenje večjih kmetij, poslovnih objektov in podjetij lahko uporabite izdelke iz profesionalnega programa, iz katerega so še posebej uporabni sesalniki in čistilniki

5 razlogov ZA naprave Kärcher

1. Moč in zmogljivost: Kärcherjeve profesionalne naprave so zasnovane tako, da zagotavljajo vrhunsko moč in zmogljivost, zaradi česar so opravila čiščenja hitrejša in lažja. Opremljeni so z vrhunsko tehnologijo, zaradi česar so popolni za čistilna opravila, ki zahtevajo visoko moč čiščenja.

2. Vzdržljivost: profesionalne naprave Kärcher so izdelane iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo njihovo vzdržljivost in dolgo življenjsko dobo. Zasnovani so tako, da prenesejo najtežje naloge čiščenja in so kos pogosti uporabi, zaradi česar so idealni za profesionalne čistilce in izvajalce.

3. Vsestranskost: profesionalne naprave Kärcher so zasnovane za čiščenje različnih površin, vključno s preprogami, oblazinjenjem, zunanjimi površinami itd. Ponujajo vrsto nastavkov in dodatkov, ki vam omogočajo, da svojo izkušnjo čiščenja prilagodite svojim posebnim potrebam.

4. Učinkovitost: Kärcherjeve profesionalne naprave so zasnovane tako, da so učinkovite ter vam prihranijo čas in trud. Opremljene so z napredno tehnologijo čiščenja, zaradi česar so popolne za opravila čiščenja, ki zahtevajo visoko stopnjo natančnosti.

5. Okolju prijazno delovanje: profesionalne naprave Kärcher so zasnovane z mislijo na okolje. Porabijo manj vode in čistilnih kemikalij, s čimer zmanjšajo svoj vpliv na okolje in pomagajo zaščititi naš planet.

Čistilne naprave Kärcher so zasnovane tako, da zagotavljajo učinkovite in uspešne čistilne rešitve za najrazličnejše potrebe po čiščenju. Ne glede na to, ali čistite dom ali delovno mesto, nudijo čistilni stroji Kärcher številne prednosti, ki ustrezajo različnim potrebam po čiščenju. 

čistilne-naprave čiščenje kärcher