vestnik

To so vsebine, ki jih prinaša novi Vestnik

Vestnik.si, 31. 8. 2023
vestnik.si
Vestnik 31. 8. 2023.
Aktualno

Četrtek je dan za Vestnik. Preberite, kaj prinaša tokrat.

V naslovni temi smo preverili, kako daleč je obnova treh šolskih objektov v Pomurju, ki so bili v julijskem neurju poškodovani. Učenci se bodo jutri v šole vrnili, v primeru hrupnih del pa bodo aktivnosti opravljali na terenu. 

Gostja tokratne rubrike Poslanski obed je Vera Granfol, ki pri svojem delu največ pozornosti posveča vzgoji in izobraževanju. Tako tudi meni, da je šolstvo ključni nosilec razvoja. 

Avgusta so domovi za starejše občane v povprečju za šest odstotkov dvignili oskrbnine. Izvedeli boste, za koliko so te dražje v pomurskih domovih, pa tudi da podražitev povzroča skrbi za stanovalce in njihove svojce. 

vestnik, naslovnica, novine
vestnik.si
Vestnik 31. 8. 2023.

Danes je z Vestnikom izšla še priloga Pen. V njej med drugim predstavljamo Sobočanko Katarino Sever, ki je postala kraljica turizma 2023, v temi meseca pišemo o tem, da okolju prijazna mobilnost postaja tržna niša, obiskali smo Viničarijo pri Gruški, Franca Geriča in mlado glasbenico Valerio Kučan. 

Vestnik skupaj s Pomursko gospodarsko zbornico tudi letos pripravlja akcijo Pomursko podjetje leta 2022. V današnji izdaji najdete seznam kandidatov, ki se potegujejo za naziv najboljšega po izboru bralcev in zraven je priložena tudi glasovnica. 

Svoj izvod Vestnika lahko dobite na pošti ali v bolje založenih prodajalnah. Na naročnino pa se lahko naročite tudi prek spleta, na spletni povezavi https://trafika24.si/narocanje/vestnik ali nas pokličete na 02 535 1410. V družbi Vestnika je tudi legendarna revija Stop.  
Vestnik nova-številka vsebine