vestnik

Toni Žitek, eden od dveh radenskih podžupanov, odstopil

V. T., 1. 3. 2019
Vida Toš
Ustanovna seja občinskega sveta, ki bo v Radencih odločal do leta 2022. Tretji z leve župan, Roman Leljak, peti z leve podžupan, Toni Žitek, ki je konec februarja odstopil.
Aktualno

Razloge za svoj odstop nam bo sporočil ta konec tedna.

Včeraj smo v Vestniku že poročali, da je v Radencih odstopil eden od dveh podžupanov, Toni Žitek.Žitka smo poklicali in ga povprašali, od kod in zakaj ta odločitev, a nam je odgovoril, da bo razloge za svoj odstop pojasnil na četrti občinski seji, ki je bila sklicana za včeraj popoldan.


Smo pa včeraj dopoldan z občine Radenci dobili obvestilo, da sejo, napovedano za popoldan, prestavljajo. Tako so četrto sejo občinskega sveta Radenci – s pripisom, da je prestavljena zaradi skupnega dogovora članov Občinskega sveta – prestavili za teden dni. Seja je tako sklicana v četrtek, 7. marca ob 17.00.

20bb83357afd70f9b067df80b632c428
Vida Toš
Občinski svet Radenci do leta 2022. Skrajno desno stoji Toni Žitek.

Mi pa smo z istim vprašanjem danes ponovno poklicali člana radenskega občinskega sveta in dosedanjega podžupana Tonija Žitka. Povedal je, da bo razloge za svoj odstop zapisal in nam bo dopis z odgovorom na vprašanje, zakaj njegov odstop z mesta podžupana, poslal ta konec tedna.
Spremljajte na vestnik.si.

radenci občina radenci Občinski svet Radenci Podžupan Toni Žitek Podžupan Žitek odstopil
Kaj zdaj berejo drugi