vestnik

Tudi v Šalovcih župan sprejel odličnjake

Vestnik.si, 25. 6. 2022
Občina Šalovci
V šolskem letu 2021/2022 je z odliko končalo razred 12 učenk in učencev.
Aktualno

Župan Občine Šalovci Iztok Fartek je minuli petek ob koncu šolskega leta sprejel odličnjake Osnovne šole Šalovci. Ob tej priložnosti jim je podelil priročna darila.

V šolskem letu 2021/2022 je z odliko končalo razred 12 učenk in učencev.

To so: Daša Herceg, Anja Kurnjek, Katja Vukosavljevič, Ria Sterniša, Jernej Slaviček, Zara Lea Toth, Miha Svetec, Julijan Svetec, Tit Pertoci, Timotej Recek, Mito Janko in Luka Smodiš.

Župan je odličnjakom ob njihovem uspehu čestital in se jim obenem zahvalil za sodelovanje na različnih prireditvah v občini. Zaželel jim je uspešno izobraževanje tudi v bodoče, učence zaključnega razreda pa pozval, naj ne pozabijo na domače kraje, kjer bodo ob koncu šolanja mogoče lahko našli tudi sebi ustrezno zaposlitev. Občina si prizadeva za ustvarjanje ugodnih pogojev za nova delovna mesta. Prav tako daje poudarek na razvoju lokalne skupnosti, ki bo prijazno do mladih in mladih družin. Mlade spodbujajo z občinskimi nagradami za opravljene študijske obveznosti, razmišljajo pa tudi o štipendijah. Ob koncu srečanja je učencem zaželel prijetne počitnice in jih pozval, naj se udeležijo katerega od poletnih taborov v občini.

občina-šalovci Odličnjaki sprejem-odličnih-učencev iztok-fartek osnovna-šola-šalovci
Kaj zdaj berejo drugi