vestnik

(FOTO) V Bled Rose hotelu predstavili nove prekmurske gine

M. Ha., 17. 5. 2023
Tija Ažman
Robert in Tanja Sobočan v družbi direktorice hotela Natalije Kovač (na sredini).
Aktualno

Heaven&Hell gine sta ustvarila Robert in Tanja Sobočan

V Bled Rose hotelu je minuli vikend potekal kulinarični dogodek s pridihom Pomurja. Predstavili so nove slovenske gine Heaven&Hell, ki sta jih pod blagovno znamko Kiss of Immortality ustvarila Robert in Tanja Sobočan iz Velike Polane. Predstavili so štiri nove okuse – Rose, 47, Kocbek in Lušt. Prvega bodo odslej stregli tudi v Bled Rose hotelu, predpremierno pa so gostje dogodka lahko spoznali še novo sodelovanje med organizatorjem in blagovno znamko Kocbek, ki slovi po skoraj 100-letni družinski tradiciji pridelave bučnega olja, in slovenskimi paradižniki Lušt. Novi gini so pospremili pethodno večerjo, za katero je poskrbel kuharski šef Gregor Rozman s svojo ekipo.

heaven&hell, gin, oljarna-kocbek, bled-rose-hotel
Jan Eržen
Miša Margan Kocbek in Gregor Rozman

Dogodka so se udeležili številni znani obrazi, med njimi fotograf Tibor Golob, mojstrica ličenja Doroteja Premužič, pevka Ines Erbus, plesalec in koreograf Sebastian, vplivnica in pevko Nika Krmec, novinarka Danica Lovenjak, sanjski moški Blaž Kričej Režek in drugi. 
Tudi glasbena spremljava je imela nekaj pomurskega pridiha, med drugim je nastopila Ekaterina Lepoša, ob njej pa še Alenka Gotar, Anže Šuštar in DJ Lali. Goste je skozi dogodek popeljala Miša Margan Kocbek.

heaven&hell, gin, oljarna-kocbek, bled-rose-hotel
Jan Eržen
Za uspešno zgodbo Bled Rose hotela stoji povezana ekipa.

O uspešni zgodbi Bled Rose hotela, ki ga vodi Ljubljančanka prekmurskih korenin Natalija Kovač, smo v našem mediju že pisali. Zgodbo o hotelu, kjer strežejo zlato kavo in vas ob vikendih pri zajtrku pozdravi gorila v družbi živih kač, si lahko preberete tukaj
heaven&hell gin oljarna-kocbek bled-rose-hotel