vestnik

V Fazaneriji odslej tudi družinski sektor

Vestnik.si, 2. 6. 2023
NŠ Mura
Glavna zvezda družinskega sektorja bo maskota Štrki.
Aktualno

Tribuna F bo odslej namenjena samo čarno-bejlin družinam.

Ena izmed najbolj atraktivnih ugodnosti je zagotovo uvedba družinskega sektorja, ki bo najmlajšim navijačem popestrila Murine tekme in jih naredila še zanimivejše. Za družinski sektor je rezerviranih 160 mest na tribuni F, ki bo odslej namenjena samo čarno-bejlin družinam. Glavna zvezda družinskega sektorja bo seveda maskota Štrki, ki bo skrbel za animacijo otrok in bo na voljo za fotografiranje in druženje. 

Otroci s sezonskimi vstopnicami na družinskem sektorju, bodo sodelovali v žrebanju, ki jim lahko omogoči, da bodo na eni izmed tekem na igrišče pospremili nogometaše domače in gostujoče ekipe. Za njih pa bo veljala tudi določena akcijska ponudba, za katero bodo poskrbeli sponzorji med sezono.

Za nakup vstopnic na družinskem sektorju morata biti vsaj en starš in en otrok, največje dovoljeno število oseb pa sta dva starša in štirje otroci.

UGODNOSTI ZA IMETNIKE SEZONSKIH VSTOPNIC:

- Dobroimetje na sezonski vstopnici (plačilni kartici) v višini 10 evrov
- 10-odstotni popust pri nakupu v trgovini
- 20-odstotni popust pri nakupu novega dresa
- Žreb za "All access" na domači tekmi Mure
- Žreb med imetniki otroških vstopnic (navadni in družinski sektor), da pospremijo nogometaše na igrišče
- Akcijske cene za otroke (50% popust na sladoled ali kokice)

Cena sezonskih kart na družinskem sektorju znaša za odrasle 90 evrov, za otroke od 6 do 15 let pa 30 evrov. Otroci do vključno petega leta starosti imajo prost vstop. Starš z otrokom starim pet let ali manj tako plača samo odraslo vstopnico, otrok pa prejme sezonsko vstopnico zastonj. 

fazanerija nš-mura družinski-sektor