vestnik

V Lions klubu Murska Sobota so podarili bližino

Vestnik.si, 18. 6. 2022
Arhiv kluba
Varovancem Doma Kuzma so podarili bližino.
Aktualno

Članice in člani Lions kluba Murska Sobota in Kulturno-turističnega društva Puconci so obiskali stanovalce Doma starejših občanov Kuzma na Goričkem.

V domu, ki sprejme nekaj več kot 65 stanovalk in stanovalcev, vlada prijetno vzdušje, ki so jim ga članice in člani Lions kluba Murska Sobota in Kulturno-turističnega društva Puconci s prijetnim dopoldanskim druženjem še polepšali. Namen obiska je bil, da najranljivejšim v naši družbi, to je starejšim, podarijo nekaj, kar se ne da odmeriti z denarjem – podarili so jim bližino. Prijetno druženje so popestrili z glasbo, KTD Puconci pa so ta čas pripravili okusne dödole za vse stanovalce doma.

KTD Puconci so poskrbeli za okusne dodole
Arhiv kluba
KTD Puconci so poskrbeli za okusne dodole

Lions klub Murska Sobota je starejše razveselil še z didaktičnimi igračami in poletno obutvijo, znamke Crocs. Podarjati bližino je nekaj izjemnega in plemenitega, sploh v času, ko je ta vrednota pogosto pozabljena, članice in člani Lions kluba Murska Sobota pa se zavedajo, kako pomembno je, da v današnjem času ohranjamo sočutnost do najranljivejših v družbi. Na ranljivost starejših v luči nasilja so te dni opozarjale tudi pristojne službe, saj smo zaznamovali svetovni dan boja proti nasilju nad starejšimi.

Lions klub Murska Sobota in KTD Puconci na obisku v DSO Kuzma
Arhiv kluba
Lions klub Murska Sobota in KTD Puconci na obisku v DSO Kuzma

lions-klub-murska-sobota ktd-puconci dom-kuzma