vestnik

V Panonski vasi se bodo pogovarjali o turizmu in športu

Rok Šavel, 14. 6. 2023
Občina Moravske Toplice
Namen posveta je strokovnjakom predstaviti načrtovane aktivnosti Občine Moravske Toplice na področju povezovanja športa in turizma in z izmenjavo mnenj, predstavitvijo primerov dobrih praks in predlogi prispevati k izboljšanju obstoječe prakse.
Aktualno

Občina Moravske Toplice v sodelovanju z občinsko športno zvezo in TIC Moravske Toplice organizira strokovni posvet.

V petek , 16. junija, bo v Panonski vasi v Tešanovcih potekal strokovni posvet na temo "Turizem in šport, šport in turizem - z roko v roki", ki ga organizira Občina Moravske Toplice v sodelovanju z Občinsko športno zvezo Moravske Toplice in TIC Moravske Toplice. Na posvetu bodo spregovorili o prednostih združevanja športa in trajnostnega turizma, o izkušnjah na destinaciji Moravske Toplice, o priložnostih povezovanja športa in turizma v širšem oziru in o dobrih praksah na nacionalni ravni. Na posvetu bodo med drugim, kar bo rdeča nit dogodka, predstavili projekt večnamenskega prireditvenega centra, ki ga snujejo v moravskotopliški občini, in trajnostni razvoj destinacije.

Stališča in aktivnosti ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport pa bo predstavil državni sekretar Dejan Židan. Med sogovorniki bosta tudi prva moža največjih turističnih igralcev v občini, Igor Magdič, izvršni direktor Term 3000 in Metod Grah, direktor Term Vivat, ter predsednik Pomurske turistične zveze in župan puconske občine Uroš Kamenšek.


Dogodek, ki je brezplačne narave, bo moderirala Ines Zavec Klemenčič, pričel pa se bo ob 10. uri in bo trajal predvidoma do 13. ure. Prijave nanj so možne še do četrtka, 15. junija na elektronski naslov obcina@moravske-toplice.si ali na info@moravske-toplice.com

občina-moravske-toplice panonska-vas strokovni-posvet večnamenska-dvorana