vestnik

VDC Murska Sobota prejel certifikat kakovosti E-Qalin

M.H.., 15. 1. 2022
Arhiv VDC Murska Sobota
Angela Benko Lang. Mateja Hauser in Silva Felkar
Aktualno

Učinki dela po modelu E- Qalin so kakovostnejše storitve, večja motiviranost in zadovoljstvo uporabnikov, zaposlenih ter svojcev.

Varstveno delovni center (VDC) Murska Sobota je že drugič prejel certifikat kakovosti E - Qalin. Prvega so prejeli leta 2018, tokrat pa jim ga je podelila direktorica podjetja QSocial Mateja Hauser.

"Ob prejemu certifikata kakovosti E- Qalin smo zelo ponosni," je povedala direktorica zavoda Angela Benko Lang. 

E-Qalin je obsežen, inovativen in dinamičen model upravljanja s kakovostjo v ustanovah socialnega varstva. Učinki dela po tem modelu so predvsem kakovostnejša storitev za uporabnike, večja motiviranost in zadovoljstvo  uporabnikov, zaposlenih ter svojcev. Vsi ti sodelujejo v različnih skupinah za kakovost, delo v skupini pa prinaša uspeh. "Vsak izmed nas ima možnost podati predloge, videnja in izkušnje. Priložnost učiti se drug od drugega nas povezuje in vodi proti skupnim ciljem," je povedala Benko Langova.

S pridobitvijo certifikata se pot iskanja izboljšav kakovosti storitve ne konča. E-Qalin je namreč tudi pomembno orodje na poti sprememb  za dosego ciljev, in pri tem ima zavod VDC Murska Sobota na vseh lokacijah svojih enot tudi podporo občin.

Ob prevzemu certifikata kakovosti se je direktorica zahvalila vodji kakovosti Silvi Felkar in vsem sodelavcem za izkazano pripravljenost za sodelovanje. 

vdc murska-sobota e-qualin certifikat-kakovosti