vestnik

(FOTO) Velika udeležba na zboru društva za osteoporozo Pomurje - Radenci

Dani Mauko, 6. 3. 2024
Dani Mauko
Zbor članov Društva za osteoporozo Pomurje.
Aktualno

Predsednica delovnega predsedstva Silvestra Kranjc Bezjak in Silva Marinković sta podelili simbolična darila za okrogle življenjske jubileje.

V dijaškem domu SŠGT Radenci se je letnega zbora Društva za osteoporozo Pomurja - Radenci udeležilo čez 120 članov iz vsega Pomurja, tudi iz občin Grad, Rogašovci, Kuzma, Bodonci in Puconci.

društvo-za-osteoporozo-pomurje, občni-zbor
Dani Mauko
Zbor članov Društva za osteoporozo Pomurje.

Neumorna predsednica društva Silva Marinković, nekdanja ravnateljica SŠGT v Radencih, je predstavila številne dejavnosti minulega leta, skrb za zdravje pa je ena najpomembnejših nalog društva, zato so predavanja, ki jih organizirajo o zdravi prehrani, o vlogi gibanja na svežem itd., zelo dobro obiskovana.
Na zboru so potrdili vsa poročila o delu društva ter programe za tekoče leto, pediatrinja Vladana Djurić Kosič je spregovorila o pomenu cepljenja proti gripi, pljučnici, covidu, klopu, tetanusu s poudarkom za starejše prebivalstvo.
Predsednica delovnega predsedstva Silvestra Kranjc Bezjak in Marinkovićeva sta podelili simbolična darila za okrogle življenjske jubileje. Zbrane sta pozdravila tudi predsednica turističnega društva Radenci Karmen Žibret Kaučič ter podžupan Občine Radenci Franjo Mulec.

društvo-za-osteoporozo-pomurje, občni-zbor
Dani Mauko
Zbor članov Društva za osteoporozo Pomurje.

Z izborom domačih pesmi so druženje pod vodstvom Metke Schnabl popestrile pevke in pevci skupine Prijatelji iz Murske Sobote, po koncu programa je sledilo druženje.
osteoporoza zbor društvo-za-osteoporozo-pomurja