vestnik

Vestnik in NŠ Mura vas peljeta na sobotno tekmo

Vestnik, 15. 10. 2018
Aleš Cipot
Murino stojnico boste našli tudi na Trejzinem senju. 
Aktualno

Razprodali so stadion za tekmo z Olimpijo in Mariborom, sedaj je na vrsti Rudar. Sodelujte v nagradnem žrebanju, se potegujte za brezplačne vstopnice in pomagajte spisati zgodovino. 

Dragi bralci naših spletnih vsebin. Za vas imamo dobro novico. Vestnik nogometnim navdušencem in navijačem murskosoboške Mure v sodelovanju z Nogometno šolo Mura podeljuje deset vstopnic za prvenstveno tekmo 13. kroga v 1. slovenski nogometni ligi. V Fazanerijo v soboto, 20. oktobra, prihaja velenjski Rudar. Kot ste na naši spletni strani že lahko zasledili, želi Mura spisati zgodovino in na treh zaporednih domačih tekmah razprodati stadion. In to kot prvi klub med slovensko nogometno elito. Ker želi pri tem pomagati tudi naš medij, vas vabimo, da sodelujete v nagradnem žrebanju in morda boste prav vi srečni dobitniki vstopnic. Pomurci smo znani po složnosti in dobrosrčnosti, zato je sedaj čas, da širši Sloveniji to še enkrat več pokažemo.
Kakšna je vaša naloga?
Na Facebook strani Vestnika bo objavljena povezava do tega prispevka. Vse, kar morate narediti pa je, da v komentarju označite prijatelja ali prijateljico, s katero si želite v živo ogledati nogometno srečanje med Muro in Rudarjem.

Seveda so dobrodošli tudi vsi všečki in delitve, da za nagradno žrebanje in cilj Mure izve čim več Pomurcev in Pomurk. Pet srečnežev ali srečnic, ki bo skupaj z označeno osebo prejelo po dve vstopnici, bomo razglasili v četrtek, 18. oktobra.



Sicer pa so vstopnice za omenjeno tekmo že v predprodaji, in to po znižani ceni. Za glavno tribuno boste odšteli 8 evrov, za ostale 6 evrov, za stojišča 4 evre, otroške vstopnice pa stanejo 3 evre. Po predprodajni ceni bodo vstopnice na voljo do 18. oktobra, v petek in v soboto pa si jih boste lahko zagotovili po standardnih cenah. Prodaja poteka vsak delovni dan v baru na stadionu, in sicer med 14. in 19. uro, ter preko spletne prodaje. Danes pa jih lahko kupite na Trezinem senju v središču Murske Sobote.

NŠ Mura nagradno žrebanje razprodati stadion