vestnik

(VESTNIK NA AGRI) Branko Virag, član uprave Panvite, o tem, kako vidi prihodnost podjetja

Vestnik.si., 30. 8. 2024
Posnetek zaslona
O tem, kako se jim z novimi potezami, projekti, tudi naložbami, prilagajajo v Skupini Panvita, smo se v mobilnem studiu Vestnika v Hali A1 sejma Agra pogovarjali z Brankom Viragom.
Aktualno

Kot eden večjih igralcev v slovenskem kmetijstvu želijo še bolj okrepiti vpetost v lokalno okolje in sodelovanje z lokalnimi proizvajalci, ne glede na to, ali gre za malega ali velikega kmeta.

Spremembe so edina stalnica v kmetijstvu. O tem, kako se jim z novimi potezami, projekti, tudi naložbami, prilagajajo v Skupini Panvita, smo se v mobilnem studiu Vestnika v Hali A1 sejma Agra pogovarjali z Brankom Viragom, članom uprave, vodjo kmetijstva in direktorjem hčerinske družbe Panvita Kmetijstvo.

Podkast Kavč je sicer dostopen tudi na platformah Spotify, Apple Music in SoundCloud. 

Med drugim nam je Branko Virag zaupal, kakšno je njegovo mnenje o trenutnem stanju kmetijske politike v Sloveniji, na katerem področju sam zaznava največje izzive, pa tudi, kako vidi prihodnost podjetja, ki velja za največjo verigo podjetij v slovenski živilskopredelovalni industriji, največjega slovenskega obdelovalca kmetijskih površin in največjega proizvajalca hrane pri nas.

branko-virag panvita vestnik.si