vestnik

(Vestnikova osebnost Pomurja) Predstavljamo Srečka Kalamarja

Vestnik.si, 28. 2. 2022
Aleš Cipot
Srečko Kalamar.
Aktualno

Tudi letos izbiramo Vestnikovo osebnost Pomurja. V uredništvu smo izbrali osem kandidatov, ki s svojimi dejanji življenje v lokalnem okolju spreminjajo na bolje. Vsak dan vam bomo predstavili enega, vi pa lahko glas svojemu favoritu oddate do 15. marca.

Četrti kandidat je Srečko Kalamar, ustanovitelj podjetja Goričanka Kalamar, ki je z odprtjem trgovine v središču Murske Sobote pomagal oživiti mestno jedro, mnogim pa spomine obudil tudi z obnovo napisa Blagovnica. Obstoječe prostore so obnovili in razširili, tako da se zdaj trgovina razteza na 950 kvadratnih metrih površine. To je že peta Sparova franšizna trgovina pod okriljem goričkega trgovca, že ob odprtju pa je na novo zaposlil 16 oseb. Poleg tega imajo še štiri trgovine z gradbeno-tehničnim materialom.

Glasujete lahko do 15. marca na https://vestnik.si/osebnostleta ali preko glasovnice v časopisu. Z oddanim glasom pa boste sodelovali v nagradnem žrebanju za kosilo v dvoje na domačiji Marof. 

Kdo je zmagal v izboru, bo znano 17. marca na vestnik.si in v časopisu Vestnik. Dobitnika nagrade bomo razglasili en teden kasneje.

vestnikova-osebnost-pomurja srečko-kalamar glasovanje izbor