vestnik

(Vestnikova osebnost Pomurja) Predstavljamo Zlatko Lebar

Vestnik.si, 1. 3. 2022
A. Nana Rituper Rodež
Zlatka Lebar
Aktualno

Tudi letos izbiramo Vestnikovo osebnost Pomurja. V uredništvu smo izbrali osem kandidatov, ki s svojimi dejanji življenje v lokalnem okolju spreminjajo na bolje. Vsak dan vam bomo predstavili enega, vi pa lahko glas svojemu favoritu oddate do 15. marca.

Peta kandidatka je Zlatka Lebar, prejemnica zlatega znaka, najvišjega priznanja Zbornice zdravstvene in babiške nege. Od leta 1992 je zaposlena na Srednji zdravstveni šoli Murska Sobota, najprej kot učiteljica, vrsto let pa je ravnateljica. Ob vodenju šole in aktivnem vključevanju v stanovsko združenje ji je pomembno, da mladi usvojijo strokovno znanje in etično držo, s tem namenom jih tudi vodi v različne oblike prostovoljnega dela v domovih za starejše, z invalidi, ranljivimi skupinami.

Glasujete lahko do 15. marca na https://vestnik.si/osebnostleta ali preko glasovnice v časopisu. Z oddanim glasom pa boste sodelovali v nagradnem žrebanju za kosilo v dvoje na domačiji Marof. 

Kdo je zmagal v izboru, bo znano 17. marca na vestnik.si in v časopisu Vestnik. Dobitnika nagrade bomo razglasili en teden kasneje.

vestnikova-osebnost-pomurja zlatka-lebar kandidati izbor