vestnik

Delovna akcija pomagala še eni družini iz Prekmurja

Vestnik.si, 30. 3. 2023
POP TV
Delovna akcija bo pomagala družini Flisar.
Aktualno

V novi sezoni oddaje Delovna akcija, ki se že nekaj tednov predvaja na programu POP TV, bo predstavljena tudi prekmurska družina.

V napovedi oddaje, ki bo na sporedu v soboto, 1. aprila, ob 20. uri, so ustvarjalci zapisali, da bodo preuredili stanovanje družini Flisar iz Murske Sobote. "Sestavljata jo mama Suzana in njen sin Tomas. Suzana je pred leti postala Tomasova asistentka, ker je Tomas otrok z blažjo umsko zaostalostjo. Kot dojenček se ni dobro razvijal, ni mogel sam sedeti, ni ne govoril, kasneje niti ni hodil, zato ga je Suzana peljala na pregled in tam so ugotovili, da je otrok s posebnimi potrebami. Takrat je Suzana še živela s Tomasovim očetom, vendar je bil do nje zelo nesramen in nasilen, ko pa je izvedel, da je Tomas otrok s posebnimi potrebami, ju je zapustil," so povedali snovalci oddaje. 



Nadaljevali so, da sta mama in sin od takrat še bolj navezana drug na drugega, sta nerazdvojena in vse počneta skupaj. "Zelo rada se ukvarjata s športom, imata rada adrenalin, zato ju je Ana peljala na letenje z balonom. Ker Tomas zelo rad slika, je nadarjen in ima v svoji zbirki veliko svojih umetniških slik, mu je Ana pripravila samostojno razstavo, ki se je je udeležil tudi mojster Fiki, saj je tudi sam velik poznavalec in ljubitelj slikanja," so še razkrili na POP TV. 

Kakšna bo prenova stanovanja, si lahko ogledate v sobotni oddaji. 

delovna-akcija oddaja obnova murska-sobota