vestnik

Vrtni center Kurbus prejemnik priznanj Zlati ključ in Zlati pečat

I. B., O.B., 9. 4. 2018
Oste Bakal
Miroslav in Simona Kurbus prejela dve priznanji Obrno-podjetniške zbornice Slovenije. 
Aktualno

Vrtni center Kurbus iz Melov, ki je minuli mesec s sedmo razstavo orhidej in tropskih metuljev, privabil okrog deset tisoč obiskovalcev, letos obeležuje 40-letnico obstoja in delovanja podjetja. Ob tem jubileju je Branko Meh, predsednik Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije, lastniku Miroslavu in naslednici Simoni Kurbus podelil dve najvišji zbornični priznanji.  

Za dolgoletno uspešno delo na področju vrtnarstva in cvetličarstva je vrtni center februarja ob otvoritvi razstave prejel Zlati ključ 2018, za 40 let delovanja pa Zlati pečat 2018. Miroslav Kurbus je ob prejetju priznanj izpostavil, da gre za družinsko podjetje, v katerem vsak nosi svojo odgovornost.


V prihodnje pa si želijo, tako kot do sedaj, strankam ponuditi najboljše. »Vedno iščemo nove izzive, saj se zavedamo, da moramo našim kupcem ponuditi vedno kaj novega. Striktno posegamo po novitetah glede izbire rastlin, prav tako pa vsako drugo leto konec februarja in v začetku marca pripravimo razstavo orhidej s presenečenjem, kar naše stranke še posebej navdušuje,« je dejal Miroslav Kurbus.

OZS, priznanji, Kurbus