vestnik

Z Infobusom na informativne dneve

Vestnik.si, 31. 1. 2019
KPŠ
Eden izmed preteklih infobusov. 
Aktualno

Klub prekmurskih študentov bo tudi letos v okviru projekta Infobus organiziral prevoz v Ljubljano na obisk informativnih dnevov z vodenjem in informacijsko pomočjo kolegov študentov. 

Letošnja informativna dneva bosta potekala 15. in 16. februarja. Tudi letos pa se bodo z Infobusom v Ljubljano peljali študenti, ki bodo dijakom odogovarjali na vprašanja, povezana s študijem, in jim pojasnili, kaj bo zanje pomembno v študijskih letih.

Avtobus bo z avtobusne postaje Murska Sobota odpeljal 15. februarja ob 6.30 uri. Predviden povratek pa bo med 18. in 19. uro z glavne avtobusne postaje v Ljubljani.

Za člane Kluba prekmurskih študentov je cena prevoza v eno smer 8 evrov, v obe smeri pa 10 evrov. Za nečlane je cena povratne vozovnice 15 evrov, enosmerne pa 13 evrov. Če bodo dijaki želeli kupiti vozovnico po članski ceni, morajo s seboj prinesti potrdilo o vpisu in izpolniti pristopno izjavo. Rok za prijavo na Infobus je 13. februar oziroma do zapolnitve mest. Iz KPŠ sporočajo, da se lahko vsi zainteresirani prijavijo na Mladinskem servisu v Murski Soboti. Cena je subvencionirana, del stroškov prevoza in vodenja pa krije Klub prekmurskih študentov.
kpš informativni dan